Mi a véleményetek a Portfolio oldalról?
Figyelt kérdés
febr. 7. 13:31
1/6 anonim válasza:
Én szoktam nézni néha, a részvényárfolyamok múltját is leginkább ott szoktam megnézni.
2/6 anonim válasza:
Rendszeresen olvasom. Szerintem az egyik legmagasabb színvonalú magyar gazdasági-politikai hírportál.
5/6 anonim válasza:
A portfolión 2010 óta minden héten megírják, hogy ettől és ettől a legújabb kormány döntéstől most aztán becsődöl az ország. Minden egyes héten. Emlékszem, azt bizonygatták, milyen jó is nekünk az IMF hitel, sőt, még az IMF a helyes utat is megmutatja, nekünk csak követnünk kell az instrukcióikat.
6/6 anonim válasza:
Erősen ballibeláris, elfogultan ukránpárti oldal, némelyik gazdasági elemzése jónak mondható, de ahogy az 5-ös írja, gyakran kimeríti a rémhírterjesztés kategóriát. Ettől függetlenül rendszeresen látogatom, mert nem árt ha más szemüvegen keresztül is nézelődik az ember különben könnyen véleményburokba kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!