Hogy jutottunk el odáig, hogy már a fideszesek azok, akik relativizálják a pedofíliát?
Van egy bűnöző, aki aktívan bűnsegédelte a pedofíliát azzal, hogy a pedofil haverjának falazott, kiskorúakat fenyegetett meg és kényszerített hallgatásra, tette mindezt iskolai pszichológusként, teljesen állásva a saját munkájának és az iskolai intézményrendszernek lényegét.
Indoklás nélkül kegyelmet ad neki két női politikus, abból a kormányból, ami zászlajára fűzte a gyerekvédelmet.
És megjelentek a fideszesek és a gyengébbnél gyengébb kifogásokkal próbálják védeni a döntést, hogy:
- De nem is volt pedofil (mintha a dílerkedés erkölcsösebb volna, mint a fogyasztása, hogy egy példát mondják a kifogás abszurditására)
- De külföldön is vannak szexuális bűnözők blablabla (mi közünk hozzájuk?!)
- A köztársasági elnöknek joga van ehhez (senki nem a törvényi felhatalmazását vitatja, hanem döntésének erkölcsösségét)
Idáig süllyedtetek fideszesek?! (Akinek nem inge, ne vegye magára)
9, "A bíróság meghozta az ítéletét és az nem pedofília miatt volt. Ettől még nem kevésbé bűnös, ezért is kapott letöltendő börtönbüntetést és ült másfél évet már belőle."
Ez a relativizálás. Nem volt pedofil, csak mosdatta a pedofilt? Az egyik kaka, a másik szar.
"Ez a relativizálás. Nem volt pedofil, csak mosdatta a pedofilt?"
Hol látsz ebben relativizálást? Ha az a kérdés, hogy bűnt követett el, akkor a válasz igen. Azt lehet relativizálni, hogy mekkora bűn volt ez. De ha valaki azzal vádaskodik, hogy pedofil bűnelkövető, mire rámutat a másik, hogy esetében eleve nem is, pedofíliáról volt szó, az nem relativizálás, hanem egy hazug rágalom kiigazítása.
"Ez a relativizálás. Nem volt pedofil, csak mosdatta a pedofilt?"
Ebben sehol, mert ezt én írtam, te zseni.
Ebben itt, alant, ebben látok relativizálást:
"A bíróság meghozta az ítéletét és az nem pedofília miatt volt. Ettől még nem kevésbé bűnös, ezért is kapott letöltendő börtönbüntetést és ült másfél évet már belőle."
Lassan ez a rendes üzemmód a fideszben! A Böjthe Csaba árvaházaiban történtekről is mélyen hallgattak, legyintettek - és továbbra is Csaba testvér a sztár!
Holott ott már jogerős bírósági ítélet is kimondta Romániában, hogy igenis pedofil bűncselekmények és sorozatos gyermekbántalmazás is történt, évtizedeken át!
Mindez nem számít, a fideszes pedofil jó pedofil, a fideszes pedofilsimogató jó pedofilsimogató, úgy tűnik...
Mindennel ez volt.
A FIDESZ-es meleg jó meleg, a FIDESZ által idehozott migráns jó migráns, a FIDESZ-es pedofil, nem pedofil. Jó reggelt!
Azért halkan megkérdezem, ha én viszem be a pedofil irodájába a kisgyereket, levetkőztetem, majd kimegyek 1 órára, aztán visszamegyek, felöltöztetem és kiviszem a kisgyereket, én tényleg nem tettem semmi rosszat, ha fideszes vagyok??? 🤮🤮🤮🐐🐐🐐🤮🤮🤮
Ha meghúzom a ravaszt, tényleg nem én ölök, hanem a golyó???
Hát a logika sírja fölött keresztet vetek ezek után, mert itt csak szélsőséges fanatikus fidesz hívők vannak, teljes sötétségben.
"Azért halkan megkérdezem, ha én viszem be a pedofil irodájába a kisgyereket, levetkőztetem, majd kimegyek 1 órára, aztán visszamegyek, felöltöztetem és kiviszem a kisgyereket, én tényleg nem tettem semmi rosszat, ha fideszes vagyok??"
Mert ki mondta, hogy nem? Tényleg ez a színvonal, hogy már az is csak általatok kitalált és mások szájába adottbhazugságokon keresztül megy, hogy bármibe bele tudjatok kötni...?
19
Azt tudtad, hogy amúgy 9 hónap lett volna neki hátra a büntetéséből?
És ha 9 hónap múlva amúgyis kiengedték volna nem is tudnál róla és balhézni sem balhéztál volna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!