Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azzal, hogy Bulgária is...

Azzal, hogy Bulgária is megelözött Eu legszegényebbjei lettek a magyarok, fidesz mit fog lépni ez ügyben?

Figyelt kérdés

febr. 6. 19:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Mit fog lépni? Hát majd közlik, hogy erről is Gyurcsány és a 2002-2010 közti kormányok tehetnek, és a Fidesz szavazóknak ennyi bőven elég lesz.
febr. 6. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyúrrcsánny róóósz!
febr. 6. 19:53
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Most sokkot kaptam, és holnap reggel amikor magamhoz térek, megyek eladok minden ingó, és ingatlanomat, a maradékot becsapom a zaciba, és irány Bulgária, a kánaán földje.....

Nyugi, csak vicceltem.

Két éve jártam arra felé, szerintem nem sokat változott azóta a helyzet, és az volt a tapasztalatom, hogy olyan csórók hozzánk képest mint a templom egere. Nem tudom ki a tököm írogatja ezeket a statisztikákat, de az hót ziher, hogy a való élethez semmi köze.

febr. 6. 20:13
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

10 :D Tagadj csak :D Igen, a románok vásárolnak, mert van miből :D Tudod, nem csak a kereset számít, hanem az árak is. Valahogy ezt a példaképeid mindig kihagyják az egyenletből :D

Nem a fejlettsége éri el szlovéniáét, hanem az emberek által vásárolt javak mennyisége. De az is mutat valamit, nem?

Az, hogy a románok vásárlóerőben már nem is egy ligában vannak a magyarokkal, megmagyarázhatatlan. Vagyis de, ha elfogadná mindenki, hogy orbán a 11.csapás a magyarokra és mérhetetlen korrupciója, hozzá nem értése semmi másra nem jó, mint hogy hazug médiájával hatalmon tartsa magát.

febr. 6. 20:38
 15/24 anonim ***** válasza:
20:13 Szerintem somogy, szabolcs, borsod stb megyékben járva ugyanerre gondol egy átlag bulgár...
febr. 6. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 9-es versenyző azzal jön, hogy milyen jó, hogy - szerinte - Bulgáriában szarabb a helyzet!

Csak azt elfelejti, hogy mi honnan indultunk, és Orbán hova, milyen mélységekbe vezette az országunkat?!

Ez a jóember azt is sikernek fogja értékelni, ha utolsók leszünk...

Az a baj, hogy a fidesz vezetése egy cseppel sem normálisabb az elmefogyatékos rajongóitól!

febr. 6. 21:21
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Ingyenes helyesírási tanfolyamokat indít gyakorisoknak!
febr. 7. 03:42
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet, hogy én egész Bulgáriában borsod putri részében éreztem magamat, míg egy bolgár azért nálunk ezt max 30%-ban élheti meg. Ettől függetlenül, most már bezzegszlovákia, bezzegrománia után megjelent a bezzegbulária is. Csak még egyvalamit magyarázzon meg nekem valaki, most hogy a ruszkik lehagyták vásárlóerő paritásban a németeket, akkor ezek szerint Oroszország is egy király hely lett. Ja, nem, mert az ebben a témában kiírt kérdésben akik most itt szapulják Magyarországot, ők bizonygatták a legvehemensebben, hogy ezek a számok lóxart sem érnek, és semmi közük a való élethez.

febr. 7. 13:39
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

Semmit. Lop, hazudik, agyat mos tovább, mint eddig is.

Megérdemli a magyar, ilyen hányadék tolvaj szar bandát hatalmon tartani másfél évtizede, ezek után ennyi jár, gyáva népnek nincs hazája.

febr. 7. 15:15
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

18 - Sajnos Magyarország minden mutatóban lemaradt - Orbán illiberális unortodox baromságának "hála" - a volt szoc. országok mögött!

Viseld méltósággal...

febr. 7. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!