Mit kell tennem, hogy ez a Brüsszelfütyülős Fidesz reklám tűnjön el mindenhonnan?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül letiltatni?2024. febr. 6. 08:40
1/12 anonim válasza:
Nem kell tv-t nézni -mondjuk a streaming ősrobbanás idején, amúgy sem tudom, hogy ki néz még tv-t, a 70 éves szüleimet most szoktattam rá a Netflixre-
És reklámblokkolót kell a chrome-ra tenni.
2/12 anonim válasza:
Én azt se tudom miről beszélsz, mivel nincs TV-m, fizetem a YouTube Prémiumot, így nincs reklám rajta, a böngészőmbe AdBlock van telepítve, és Netflixen nézek filmet, sorozatot.
3/12 anonim válasza:
Otthon, saját környezetben a fentiekkel egész jól sikerül elkerülni a bűzlő propagandát, de kimey az ember az utcára, és rögvest az arcába tolják valamelyik plakáton ezt a szemetet. Valamelyiken... Az összesen! Azzal is kéne valamit kezdeni.
4/12 anonim válasza:
Nem nézek tv-t max ritkán, a többiekhez hasonlóan streamingezem (Disney+)
5/12 anonim válasza:
#3 Egy olyan VR szemüveggel kell kimenni az utcára, amiből közvetlenül nem látsz ki, hanem az elején lévő kamerával adja a video feed-et a lencséjében lévő kijelzőbe, és bele kell kötni valamilyen AI-t, ami felismeri az Orbánista propagandaplakátokat és kikockázza őket, vagy valami másra módosítja.
6/12 anonim válasza:
Ne nézd, ha nem tetszik, ennyi...
7/12 anonim válasza:
Nekem kellenek, mert az a kávé, cigiszünet.
8/12 anonim válasza:
#5 - Hát nézd, inkább az orbáni környezetszennyezést kéne valami VR dologba csomagolni, és nézegesse az, akinek van hozzá gusztusa. Én szeretném visszakapni Magyarországot végre ehelyett az ócska, legalja fideszisztán helyett.
9/12 anonim válasza:
Netflix és Disney+, most komolyan? Azok meg libsi neveldék. Már rég lemondtam az összeset, nekem nem kell az lmbtq propagandájuk.
10/12 anonim válasza:
9, milyen jó, hogy van helyettük magyar kultúra, ami a licenszelt Barátok Köztből áll, vagy esetleg a tök eredeti Petőfi filmből.
Minden másra meg ott a kilincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!