Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiderült, hogy a Novák Katalin...

Kiderült, hogy a Novák Katalin által felmentett férfi nem is pedofil volt?

Figyelt kérdés
De azért kell a balhézás a bal oldalnak!
febr. 5. 23:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Senki nem mondta, hogy pedofil volt.

A pedofil főnöke bűnét falazta olyan gyomorforgatóan aljas módszerrel, hogy a már amúgy is szerencsétlen gyerek tanúvallomását meghamisította, majd a pedofil igazgató jelenlétében, megfélemlítva próbálták a gyerekek (gyerekeket) rávenni, hogy írják alá ezt a hamis vallomást.

Ha szerinted ezek után ezt az embert is lehet gyerekek közé visszaengedni, akkor gratulálok...

febr. 6. 09:08
 12/19 A kérdező kommentje:

12.

"A pedofilia bűn"

Az a baj amikor valaki semmilyen szinten nincs képben!

[link]

A pedofília jelentése

a pedofília nem büntetőjogi kategóri

13.

A probléma az amikor a baloldal ferdit, hazudik, felagyít, de soha nem a saját bűneiket!

A szikra mozgalmas dolgot miért nem hírdettétek így!

Amit te írsz az nem pedofil bűncselekmény hanem szexuális zaklatás!

febr. 6. 10:47
 13/19 A kérdező kommentje:

13.

De ti pedofil bűncselekményként hirdetitek !

febr. 6. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

Tehát, ha a pedofilia nem bűntetőjogi kategória, ezzel azt akarod mondani, hogy bűntetlenül lehet ebben az országban bárki pedofil?

Ennyire, hogy lehet aljas valaki?

febr. 6. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:

15, én személy szerint mindig hangoztattam, hogy az illető egy pedofil bűncselekményhez köthető. Mások nevében nem tudok beszélni, én nem állitottam, hogy ő pedofil, viszont, amit csinált az felér vele.

Egy pedofilnak falazott.

febr. 6. 10:51
 16/19 anonim ***** válasza:
14:Igen bárki lehet pedofil, tekintve hogy az egy szexuális érzés. Képzeld a gyerekek is bűntetlenűl vonzódnak egymáshoz.
febr. 6. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
94%

Azta, kérdező!

Nem volt pedofil a csávó, fantasztikus. Mennyivel jobb, hogy azokat gyerekeket hallgatta el/hiteltelenítette, akik egy pedofil áldozatai lettek! Milyen jó, hogy "csak ennyit" csinált.

Gratulálok neked és az erkölcsödnek! Ha fideszes vét, akkor jön a what about bal oldal, és máris nincs gond a narancs-pöcegödörben.

febr. 6. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem is mondta azt senki, hogy ő maga volt a pedofil. Csak azt, hogy bűnsegédje volt a pedofil igazgatónak.
febr. 6. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

10: A természeteséget arra írtam, hogy a pedofilszexuálís érzés, gyerekkorban alakul ki, a gyerekek egymásiránti vonzalmakor.

Ha tetszik, hanem a valóság az, hogy a gyerekeknek pedofilszexuális vonzalmai vannak. Ami simán megmaradhat felnőttkorára is, mint bármilyen hatás, érzés, gondolat a gyerekkorból.

febr. 6. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!