Kiderült, hogy a Novák Katalin által felmentett férfi nem is pedofil volt?
Senki nem mondta, hogy pedofil volt.
A pedofil főnöke bűnét falazta olyan gyomorforgatóan aljas módszerrel, hogy a már amúgy is szerencsétlen gyerek tanúvallomását meghamisította, majd a pedofil igazgató jelenlétében, megfélemlítva próbálták a gyerekek (gyerekeket) rávenni, hogy írják alá ezt a hamis vallomást.
Ha szerinted ezek után ezt az embert is lehet gyerekek közé visszaengedni, akkor gratulálok...
12.
"A pedofilia bűn"
Az a baj amikor valaki semmilyen szinten nincs képben!
A pedofília jelentése
a pedofília nem büntetőjogi kategóri
13.
A probléma az amikor a baloldal ferdit, hazudik, felagyít, de soha nem a saját bűneiket!
A szikra mozgalmas dolgot miért nem hírdettétek így!
Amit te írsz az nem pedofil bűncselekmény hanem szexuális zaklatás!
13.
De ti pedofil bűncselekményként hirdetitek !
Tehát, ha a pedofilia nem bűntetőjogi kategória, ezzel azt akarod mondani, hogy bűntetlenül lehet ebben az országban bárki pedofil?
Ennyire, hogy lehet aljas valaki?
15, én személy szerint mindig hangoztattam, hogy az illető egy pedofil bűncselekményhez köthető. Mások nevében nem tudok beszélni, én nem állitottam, hogy ő pedofil, viszont, amit csinált az felér vele.
Egy pedofilnak falazott.
Azta, kérdező!
Nem volt pedofil a csávó, fantasztikus. Mennyivel jobb, hogy azokat gyerekeket hallgatta el/hiteltelenítette, akik egy pedofil áldozatai lettek! Milyen jó, hogy "csak ennyit" csinált.
Gratulálok neked és az erkölcsödnek! Ha fideszes vét, akkor jön a what about bal oldal, és máris nincs gond a narancs-pöcegödörben.
10: A természeteséget arra írtam, hogy a pedofilszexuálís érzés, gyerekkorban alakul ki, a gyerekek egymásiránti vonzalmakor.
Ha tetszik, hanem a valóság az, hogy a gyerekeknek pedofilszexuális vonzalmai vannak. Ami simán megmaradhat felnőttkorára is, mint bármilyen hatás, érzés, gondolat a gyerekkorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!