Hány évet adnál azoknak a pszichopata Antifásoknak, akik az évtized egyik leggyávább, legaljasabb és társadalomra egyik legveszélyesebb bűncselekményét követték el 1 éve?
"Olasz kormányfő többször is egyeztetett Orbánnal."
Az a közös Orbánban és Meloniban, hogy mindketten átverték a szavazóikat.
Javaslom, hogy ugyanolyan büntetést kapjanak, mint az azeri baltás gyilkos. Adjuk át őket az olasz hatóságoknak. Így nem vádolhatnak minket részrehajlással...
:-)
Először is nem pszichopaták.
Másodszor viszont visszataszító, aljas, gyáva férgek, csoportosan elkövetett, gyilkossági kísérlet, 20 évet fejenként MINIMUM, kedvezmény nélkül, feltételes kizárva. Plusz kiutasítás az országból, és vissza sem térhetnének soha az életben. Illetve kötelezném őket arra, fizessék meg a kártérítést a sértettnek, és ne más állampolgárok adójából legyen fizetve a kórházi ellátása, hanem az ő saját zsebükből, HA nem tudják kifizetni, mert olyan súlyos károkat okoztak neki, akkor plusz 5 év fejenként, így fejenként 25 évet kellene ülniük, és még egyszer írom, NINCS feltételes szabadlábra helyezés. NINCS kedvezmény. A 25 év, az 25 év. Nem 1/3-ot elengedni nekik, és ebből ülnének 16-17 évet, NEM!
Az a baj, hogy Magyarország a büntetések tekintetében igencsak liberális felfogású. Nem ezt kellene, mert így semmi visszatartó ereje nincs.
A cigányok is csak azért nem félnek a börtöntől, mert 1. szinte a második otthonuk, 2. nem elég nagy a büntetés. Tehát ők úgy vannak vele, hogy jó, 5-10 év, mit az nekem, amúgy is otthon vagyok. Ez röhej, semmi mást nem tudok erre írni.
Kapnának egyszer 25-30 év LETÖLTENDŐT, kedvezmény NÉLKÜL, akkor már nem hiszem, hogy megkockáztatnák.
Ha én lennék a miniszterelnök, akkor ezt simán meglépném, törvénymódosítás azonnal.
14..
Semmit sem érne!
A szibériai koreai berrabtartás kellene a c.-knek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!