Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mihazánk nem szólal fel a...

Mihazánk nem szólal fel a pedosimogató fidesz ellen?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 18:02
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Az 1-2 pipásoknak: Nem égetem magam hanem nem láttam semki reakciót youtubeon, facebookon vagy twitteren. Mivel belinkeltétek most már láttam hogy reagáltak rá.
2024. febr. 8. 01:23
 22/34 anonim ***** válasza:
50%
Hát igen, mint említettem is, jóval visszafogottabban nyilatkoznak, mert mégsem ekézhetik a gazdáikat túl keményen.
2024. febr. 8. 01:34
 23/34 anonim ***** válasza:
15%
Semmivel sem nyilatkoznak visszafogottabban, de ti DK-sok már eldöntöttétek, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, és a tények nem zavarnak meg abban, hogy ezt a konteót valljátok.
2024. febr. 8. 07:52
 24/34 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem konteó :) Mindenki örülne, ha független lenne, és nem a fidesz csicska-pártja, de sajnos ez van, Toro meg Dúró sima politikai prostik.
2024. febr. 8. 08:11
 25/34 anonim ***** válasza:
15%
Mondom én, hogy a tények nem zavarnak :D
2024. febr. 8. 08:41
 26/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok DK-s te féleszű. Neked viszont az eszed egyenes arányosságban áll a pipáid számával.

Alapvetően én is kedvelem a mi hazánkat, de a vak is látja mennyire a fidesz zsebében vannak. Még a propaganda se szól rosszat róluk vagy 10 éve.

2024. febr. 8. 09:16
 27/34 anonim ***** válasza:
15%
Ez is hazugság, pl. bayer zsolt nemrég lumpenprolizta le Toroczkait.
2024. febr. 8. 10:07
 28/34 A kérdező kommentje:

És a kedves bunkó bájer költött 1-2 milliárdot plakátkampányra, facebookhirdetésre, youtube hirdetésre torockai és a mi hazánk ellen az adófizetők pénzéből?

Nem, mivel a saját kis minipártjuk.

2024. febr. 8. 12:57
 29/34 anonim ***** válasza:
15%

Mivel a Mi Hazánk kevésbé népszerű, mint a DK és fiókpártjai együttvéve, illetve mert potenciálisan a Fidesztől vehet el szavazatokat, a Fidesz számára a legjobb taktika velük szemben az elhallgatás. Nem akarják, hogy a szavazók megtudják, hogy nem a Fidesz a nemzeti oldal. A DK-t és fiókpártjait többen ismerik, ellenük nem használ az elhallgatás.

Szóval valami érv a konteótok mellett?

2024. febr. 8. 13:01
 30/34 A kérdező kommentje:

29# A fidesz mindenkit földbedöngöl aki minimális veszélyt jelent rájuk. Legyen az új a politikában vagy régi. Ugyanakkora pénzeket mozgattak meg MZP ellen mint gyurcsány ellen, pedig egy senki volt MZP. Még egy 3%-os LMP ellen is milliárdokat költ a plakátokkal.

Szóval ki ne találd hogy pont a mi hazánkat akarják eltitkolni, ami lassan magyarország második legerősebb pártja. Emellett keresztény konzervatív, oroszpárti párt.

Ez nem konteo, a mi hazánk minden megmozdulása - ha direkt, ha véletlenül - a fideszt erősíti és minden hozzászólásukkal lassan többet ekézik a bal oldalt mint a kormányt, aki TELJHATALOMMAL teszi tönkre az országot.

Tehát a mi hazánk is azon a szinten van mint az 50iq-s fidesz szavazók, hogy egy 15 éve letűnt rendszert hibáztat mindenért, akik már 15 éve semmibe nem szólhatnak bele.

Ha egymás mellé teszed a fideszt és a mi hazánkat, kb a nevükön kívül nem találsz más különbséget. Maximum annyit hogy a mihazánk tényfeltáró munkája kitűnő. (Én is azért nézem őket).

2024. febr. 8. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!