Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar testvéreim, ha nácik...

Magyar testvéreim, ha nácik jutnának hatalomra, és kiakarnák irtani Roma testvéreinket, mit tennétek?

Figyelt kérdés
A válaszok alatt megadom a szerintem 10 leggyakoribb embertípust. Egyetértetek azzal, hogy az ilyen típusú személyek lennének a legelterjedtebbek?
febr. 5. 17:10
A kérdező szavazást indított:
10. Minden erőmmel küzdenék a Sátán ellen, körömszakadtáig! Kicsit sem érdekelne, ha megkínoznának, vagy meghalnék!
9. Harcolnék ellenük, de ésszel, és jó lenne túlélni. Az öngyilkos akciókat megpróbálnám elkerülni.
8. Nem harcolnék. Nem állok készen a borzalmakra/nem vagyok rá alkalmas. Viszont megtennék értünk mindent, ami nem járna túl magas kockázattal.
7. Borzalmasan érintene. Túlságosan félnék bármit is tenni. Rettegnék minden pillanatban, én erre nem állok készen!
6. A lehetőségeimhez képest megtennék mindent, ami nem jár kockázattal. Rosszul érintene, de a világ egy ilyen hely.
5. Semleges, a saját boldogulásommal törődnék. Van nekem elég bajom, és nem halnék meg egyik oldalért sem, egyébként sem tudnék változtatni semmin sem
4. Erkölcsileg mélyen elítélném, de azért mélyen legbelül örülnék. Jobb hely lenne nélkülük az ország, de ilyen módszert nem lenne szabad alkalmazni.
3. Életem legboldogabb napja lenne! Teljes mellszélességgel támogatnám a nácikat, de harcokban nem vennék részt.
2. Támogatnám a nácikat, harcolnék értük. Akármilyen rossz dolgokat is kéne tennem, megtenném egy nagyobb jó érdekében!
1. Eljött az én időm, elsőként jelentkeznék a nácik közé. Erre tenném az életemet, harc a végsőkig?
18 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Az kimaradt, hogy total lesz*rnam, de ezt szepen megfogalmazva. Szoval ez a 11-dik.
febr. 5. 17:19
 2/13 A kérdező kommentje:
1.: Nem maradt ki :D Ez lenne az 5.-ös válasz :)
febr. 5. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem ekvivalens
febr. 5. 17:26
 4/13 A kérdező kommentje:
3.: Értem, de csak korlátozott számú választási lehetőséget tudok megadni. És volt olyan is, ahová többet szerettem volna írni, de nem engedte. Azt válaszd kérlek, ami legközelebb áll hozzád.
febr. 5. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Illetve a 4 es 5 metszetbe van reszben, de oke. Akkor benyomom valamelyiket amelyik kozel all hozzam.
febr. 5. 17:30
 6/13 A kérdező kommentje:
5.: Köszönöm szépen! :)
febr. 5. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Borzasztóan szégyellném magam.
febr. 5. 17:37
 8/13 anonim ***** válasza:

A 6-dikat nyomnam, de nem fugg ossze a kerdessel:

"Magyar testvéreim, ha nácik jutnának hatalomra, és kiakarnák irtani Roma testvéreinket, mit tennétek?"

6-dik: "A lehetőségeimhez képest megtennék mindent, ami nem jár kockázattal. Rosszul érintene, de a világ egy ilyen hely."

Mit tennek meg a lehetosegeimhez kepest? Elszaladnek? Harcolnek mert egyetertek veluk mert nem is offenzivarol volt szo, hanem ha a nacik lennenek hatalmon. Innentol mi erintene rosszul, meg akkor milyen hely a vilag.

Szerintem tegyel majd ki egy uj kerdest rovid egyertelmu valasztasokkal mert ezek vagy fedik egymast vagy nincs osszefuggesben a kerdessel, es ha melyebben belemennek akkor talalnek meg tobb ellentmondast nagyon ugy erzem. A 6-osra szavaznek, de nem tudom mire gondolsz. Kifejtened, hogy mit miert tennek meg mindent ha a nacik vannak uralmon nem is offenzivaval (nem volt kozolve) es irtjak a romakat? Mert akkor lehet arra szavazok. De ez mar lehet jobb ha en nem szavazok.

Tedd ki a kerdest megint kov heten de tiszt, egyszeru valaszokkal nem ilyen tobb tagmondatokkal, bonyolultan es homalyosan megfogalmazva aminek nemhogy 2 de lehet akar 4 ertelme is, meg egyikbol a masik jon vagy johet.

febr. 5. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Benyomtam a 6-ost mert az tukrozi a neutralis velemenyt igazabol. De meg mindig nem tudom minek tennek meg mindent, de akkor megtennek mindent, hogy tovabbra is nem foglalkoznek ezzel, de ez nem tudom jar e kockazattal. Megint ez homalyos. Rosszul erintene igen, hogy a vilag ilyen hely, azzal nem hiszem, hogy egyet ertek. Vannak a tortenelemben ilyenek, de igy atlagban... erre te is tudod a valaszt...
febr. 5. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
nekem nincsenek cigó testvéreim . nácik nem kerülnének hatalomra mert a választás után megérkezne a külföldi hadsereg , de cigók elég gyakran ölnek magyart de az senkit nem érdekel
febr. 5. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!