A magyarok miért nem kérnek 2010 óta a balliberális oldalból többet ?
Mert több eszük van. Az apraja maradt csak ballib, aki ezt annyira szégyelli, hogy ballib már nincs is.
Mondjuk az ellenzékben tényleg sokféle van, mint a moslékosvödörben, csak baloldali meg liberális nincs.
“ 3, első vagyok, nem hiszem, hogy tisztában vagy azzal, hogy én mire vágyok. Mert az egészen más.”
Ha értetted a kérdést…
“A magyarok miért nem kérnek 2010 óta a balliberális oldalból többet ?”
Ezért írtam ezt ;
Mert ők a komcsi rendszerre vágynak (abban szocializálodtak)
Tehát kiket értettem ez alatt, kik vágynak a komcsi rendszerre??? A Fideszesek!
Mert a baloldal másoknak is ad segélyt, nem csak nekik.
A családosok azt akarják, hogy más, tartsa el őket, nemiszervükből akarnak megélni egész életükben.
#17 - A fidesz sok minden, de nem balliberális. Vannak kommunista dolgai (pl. hatósági árszabályozás), populista-nacionalista belpolitikai jelszavai, a gazdaságpolitika meg egy katyvasz. Vannak liberális konzervatista elemei (rabszolgatörvény, minimális álláskereési járadék), és durván kommunista-patrióta elemei (célzott törvények, különadók, államosítások)
Talán a neokonzervativizmusra hasonlít távlról hunyoorogva a rendszer, de ez meg azért nevetséges, mert Magyarország egy kis ország (és úgy tűnik, hogy orbán eljátszotta a maradék befolyásunkat is, gratula), és a 40 évnyi szovjet kommunizmus miatt nincs igazán olyan hagyomány a magyar társadalomba, amire igazán lehetne konzervativizmust építeni.
Az a baj, hogy ahhoz, hogy látszódjon, hogy mekkora egy káosz a fidesz, egy kicsit le kell ülni gondolkodni. Olyan az egész, mintha egy műanyag fabergé-tojás lenne az egész, amit trágyával töltöttek meg. A vitrinben még az se látszik, hogy műanyag, a trágyát meg csak akkor látod, ha kezedbe veszed és kinyitod. És mivel folyton vitrinben van tartva, és a plebsnek se bátorsága se igénye nincs az igazság megismerésére, maradok én a hülye, ha szólok, hogy az csak egy műanyag trágyatartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!