Balliberálisok miért sopánkodnak olyan sokat? Miért látják ennyire negatívan a magyarországi életet?
Én 4 évente elmegyek szavazni, behúzom az X-et a legerősebb ellenzéki pártra, és tudomásul veszem az újabb 2/3-ot.
Nem kesergek feleslegesen ezen. Elfogadtam, hogy kissé vadnyugat van ebben az országban. Itt magunkról kell gondoskodni, nem várhatunk a kormánytól túl sok mindent.
Ennek ellenére még ebben az országban is lehet boldogulni, ha valaki tanul, és képzi magát. A gyengék/lusták elesnek, és lent is maradnak.
Szóval nem értem sok ellenzéki miért duzzog ennyit. Azt a rengeteg energiát inkább magunk képzésére kell fordítani, és jobb lesz a sorsunk.
Szerintem azért sopánkodnak, mert ők bele tudnak gondolni milyen hatással van közvetlenül az életükre a politika.
Például én ha belegondolok abba, hogy a fizetésem felét, majd az elköltött fizetésem negyedét annak az államnak adom, ahol egy komolyabb műtét esetén simán elvihet egy kórházi fertőzés, akkor nagyon erős sopánkodhatnékom támad. :(
" Itt magunkról kell gondoskodni, nem várhatunk a kormánytól túl sok mindent."
Az ellenzéked már 2009-ben elökészítette a korházak eladását. A dk, makizaj elmondták, hogy bezárnák a korházak felét. Ergo most még jó dolgod van. 😉
"A dk, makizaj elmondták, hogy bezárnák a korházak felét."
Tehát téged is hasba akasztottak a propagandával
Mert Gyurcsányt akarják a miniszterelnöki székben látni.
Érte vonyítanak éjjel-nappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!