Minek jobb lenni, élvezet habzsoló, baloldali "lipsinek", vagy élethosszig szűz, jobboldali incelnek?
Figyelt kérdés
2024. febr. 4. 15:40
21/24 anonim válasza:
Te zörgetted meg: Te is ilyen vagy, mi!?", pedig ő csak megkérdezte, hogy mit jelent. Ja, a 14-es pedig nem én vagyok. És nem talált.
22/24 A kérdező kommentje:
21, Persze, nem talált! Tudományos Akadémia rendes tagja vagy! Tudod azért vagyok ilyen magabiztos, mert kishazánkban mindösszesen 19 százalék a diplomások aránya, de pár éve még csak 18 volt. Nem néztem még utána, de az a gyanúm, hogy nem a diplomát szerzők aránya növekedett, hanem csak a népességfogyás okozta az egy százalékos statisztikai növekedést. Viszont a tizennyolc év feletti lakosság majdnem ötven százalékának még érettségije sincs. Szóval nem kell nagyon messzire menni, hogy az ember alacsony végzettségű másik embert találjon, és biz' az én szememben az érettségi is alacsony végzettség.
2024. febr. 4. 20:41
23/24 anonim válasza:
Pedig qrvázni még mindig el lehet menni. Felesleges keseregni ha nem bírni intim kapcsolatot létesíteni. Hisz erre ott vannak a prostik. Egy rakás figyelmes, normális prostit is találni. A mai világban már sokszor sokkal drágább barátnőt eltartani mint szimplán qrvázni.
24/24 anonim válasza:
Mi az a szakmunkásképző? Mi az a képzelet? Mi az az álláspont? Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!