Vannak még Magyarországon idegengyűlölő / rasszista / szélsőségesen nacionalista civil csoportok, vagy politikai szervezetek?
Pl. régebben lehetett látni az utcán ilyen kopasz, bomber kabátos, bakancs+fehér fűzős alakokat, akik kb. mindenkit utáltak.
Aztán ott volt(van?) a Dizízió88 zenekar, vagy ott volt a Becsület napja megemlékezés, ahol magyar szélsőjobbosok vettek részt.
Maradt ezekből mára bármi is?
#19 Azt fogja elhozni az LMBTQP fertő.
#20 Azt jelenti, hogy nem lesz Európában fehér ember. Meg fog szűnni az európai civilizáció. Azt sem fogják tudni, mi az a Europe, ki az a James Bond, Fellini vagy Tóth Árpád.
Annál jobb nekünk normalitás pártiaknak.
Az összes beteges abberált eszme mind fehér emberek fejéből pattant ki. Nézd meg pl a homokházasságot, abortuszt stb mind fehérek erőltetik, a liberális beteg emberek tüntetésén is valahogy szinte mindig csak fehéreket látni. Érdekes módon még az USA-ban sem látok egy négert sem ilyen megmozdulásokon. A szósszal festményeket leöntő vegánok is szinte tiszta fehér emberek. Én még egyetlenegy néger vagy arab vegánnal sem találkoztam.
Egy normális afrikai vagy arab országban az lmbtP lobbinak nyoma sincs, ott nem erőltetik ezeket a beteges abberáltságokat.
Szóval azzal csak mi normális emberek járunk jól ha végre megszűnik ez a liberális szivárvány terror és helyette arabok és négerek veszik át a hatalmat.
Ez a történelem rendje, hogy a beteg, legyengült, elhülyült csürhéket leváltják az egészséges normális népek.
Szerintem is az lenne a legjobb, ha ti normális pártiak békénhagynátok a nemnormálisokat és hagynátok, hogy úgy éljük az életünket, ahogy jól esik.
Ha csárdást akarnánk táncolni, akkor csárdást táncolnánk, ha pálinkát akarunk otthon főzni, akkor pálinkát főzünk.
Nem kell a normalitásotokat mindenkire ránkerőltetni, hogy aztán elnromálisodjon a világ.
Az arabok hamar kivetik a selejtet magukból, nekünk is ezt kell tenni... A selejtes egyedektől megszabadulni..
Európa egyenlő a fehér nemzetekkel!
Nemzeti szocializmus az út!
Igazából jelenleg a legagresszívabb lobbi az vegán-LMBTP lobbi. Ma már ott tartunk, hogy be akarják tiltani a tehéntartást, férfiak nyernek szépségkirálynő versenyt, kirúgnak embereket mert nem pc-k és ha kulturált hangnemben felemeled ez ellen a hangod, akkor letiltanak. Amikor lmbtp emberek gyalázkodnak meg folytatnak gyűlölet beszédet akkor senki semmit nem csinál, de ha szerinted a nőnek öltözött férfi csak mert ösztrogén tablettát szed még nem lesz nő akkor egyből a torkodnak esnek.
Szóval nekem sokkal inkább tűnik úgy, hogy a szivárvány-lmbtp kommandó az amelyik sokkal agresszívebben akarja ráerőszakolni a direktíváit másokra mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!