Nem feltétlenül. Vannak szélsőjobbosok a történelemben, akik amellett, hogy azok voltak, emberjogi harcosok is volt. Igen, létezett ilyen.
2017. okt. 23. 23:16
3/21 anonim válasza:
Jellemzően igen, úgy az egész jobboldal általában konzervatívabb és nacionalistább. De nem annyira az idegengyűlölő a jó kifejezés mivel a nagy többség nem gyűlöli a többi népet, csak nem akarja, hogy tömegesen betelepüljenek a környezetébe, hazájába. Így inkább bevándorlásellenességről beszélhetünk.
2017. okt. 23. 23:22
4/21 anonim válasza:
Ez egyéni beállítotságtól függ. A szó szoros értelmében kimondottan idegengyűlölők nagyon kevesen vannak csak manapság ezzel a jelzővel illetnek olyanokat is aminek semmi köze az idegen népek gyűlöletéhez pl.: a hazaszeretetért is márt ezt a jelzőt illetik az emberekre sajnos
2017. okt. 24. 00:30
5/21 anonim válasza:
Én idegengyűlölő vagyok, attól még lehetek liberális?
2017. okt. 24. 00:54
6/21 anonim válasza:
"manapság ezzel a jelzővel illetnek olyanokat is aminek semmi köze az idegen népek gyűlöletéhez pl.: a hazaszeretetért is márt ezt a jelzőt illetik az emberekre sajnos"
Igen, amikor a hazaszeretet büdöszsidózásból, rühescigányozásból és retkesmigránsozásból áll, akkor az talán egy cseppet idegengyűlölő...
2017. okt. 24. 06:51
7/21 anonim válasza:
Én nem gyűlölöm az iszlámot. Úgy vagyok vele mint a jégesővel,vagy mint a krumplibogárral.
Van és kész. Nem jó,nem szeretem.
A gyűlölet avítt dolog
2017. okt. 24. 07:42
8/21 anonim válasza:
Nem, de a libsik szerint mindenki idegengyűlölő, aki szeretné megvédeni a hazáját.
2017. okt. 24. 07:48
9/21 anonim válasza:
Amúgy nem ártana tisztázni, hogy kiket értesz szélsőjobbosok alatt? Mert ha a jelzőt helyesen alkalmazod, akkor napjainkban igen csekély a számuk, onnantól pedig nem tényező, mert kit érdekel kit szeretnek, és kit gyűlölnek, nem érdemes velük foglalkozni.
Ha viszont a tőled eltérő véleményűek teljes csoportjára alkalmazod a jelzőt (mint ahogy az ma bizonyos körökben nagy divat lett, mindenki széljobber, aki nem áll be közéjük, vagy bizonyos dolgokban más a meglátása) akkor az egész alapvetés téves, vagy a kérdés céljait tekintve felmerül az emberben a provokáció gyanúja...
2017. okt. 24. 07:52
10/21 anonim válasza:
"Nem, de a libsik szerint mindenki idegengyűlölő, aki szeretné megvédeni a hazáját."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!