Gyurcsány Ferenc erődemonstrációt rendez az ellenzéki oldalon az idei EP-választáson?
Figyelt kérdés
Fidesz simán nyert 50% feletti eredménnyel. Mi Hazánk 10% körül.
DK 25% körül.
Mindenki más kiesik. Vagyis kb.:
Momentum 4%
Kutyapárt 4%
Jobbik, MSZP, LMP, Párbeszéd, Nép Pártján (Jakab Péter pártja), Mindenki Magyarországa Néppárt (Márki-Zay Péter pártja), Második Reformkor (Vona Gábor pártja) mind 1% körül vagy azalatt.
#Gyurcsány Ferenc #Vona Gábor #Demokratikus Koalíció #EP-választás #Dobrev Klára #Második Reformkor Párt
2024. febr. 2. 11:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
3/7 anonim válasza:
Fletó már nem politizál, verseket ír, meg táncol... Vajon lesz kötete?
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom minek kell történnie júniusig, hogy Feriék 25%-ot kapjanak. Feri az egyik legelutasítottabb politikus itthon.
6/7 anonim válasza:
Én fogadnék rá hogy nem fog 12%-ot elérni.
Magyar tüntetésén sok nyugdíjas volt, sok szavazót ellopott tőlük.
7/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor a DK a "hóna" alá vette az MSZP-t és a Párbeszédet is, szóval így, ha Magyar Péter nem tudja fenntartani az érdeklődést az irányában, akkor kaphat 12%-ot ez a DK által dominált pártszövetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!