Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszeseknek mi bajuk van...

A Fideszeseknek mi bajuk van Gyurcsány Ferenccel?

Figyelt kérdés
Mármint Gyurcsány kb. ugyan olyan rossz mint Orbán Viktor, sőt talán Orbán még egy kicsit rosszabb is mint Gyurcsány.

2024. febr. 2. 05:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
50%
Nekem már semmi. Hatalma már nem lesz és néha még nevetni is lehet rajta. Hasznos hülye.
2024. febr. 2. 05:10
 2/28 anonim ***** válasza:
50%
Semmi bajunk vele. Amíg ő porondon van, az a Fidesznek kedvez.
2024. febr. 2. 05:18
 3/28 anonim ***** válasza:
73%
Egyetértek az előttem szólókkal, pedig én nem vagyok fideszes. A legtöbb kárt talán gyurcsány jelenléte okozza az ellenzéknek. Lehet fejtegetni, h mit hibázott, mikor hibázott, de az emberek nagy része bizonytalan vele szemben.
2024. febr. 2. 06:52
 4/28 anonim ***** válasza:
64%
*bizalmatlan
2024. febr. 2. 06:53
 5/28 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyok "fideszes", de amíg el nem takarodik a közéletből a Gyurcsány Ferenc - a kedves nejével együtt, - addig gondolat szintjére sem juthat, hogy baloldali "értékeket" vizsgáljak felül! Inkább senkire nem szavazok, ha úgy adja a sors, - mint hogy én még egyszer bármilyen szinten is hatalomra segítsek egy ilyen kaliberű embert! Egész életemben nem szenvedtem annyit, mint az Antall és a Gyurcsány kormány időszakában! Az Antall már letette a lantot, de kivárom a Gyurcsány urat is, hogy valamelyik szinten megszűnjön létezni, mint közéleti személy!
2024. febr. 2. 07:27
 6/28 A kérdező kommentje:
3-as a kérdés a Fideszesekhez szólt mert az érthető ha egy normális embernek baja van Gyurcsány Ferenccel, mert a Gyurcsány egy hazaáruló bűnöző pont mint Orbán Viktor, szóval nincs igazából semmi különbség Orbán és a Gyurcsány között.
2024. febr. 2. 07:31
 7/28 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes kérdező, kívülállóként milyen jól látod, hogy gondolkoznak a normális emberek, akiknek tényszerűen a többsége fideszes.

Ne erőlködj, ezt sosem fogod megérteni. Láthatóan más a te utad. Bár attól még akár rendes ember is lehetnél.

2024. febr. 2. 08:32
 8/28 anonim ***** válasza:
58%
Mióta dobta a politikát és inkább verselésbe kezdett, egyre jobban komálom. Pályát tévesztett...
2024. febr. 2. 09:19
 9/28 anonim ***** válasza:
54%
Semmi, hasznos idióta számukra.
2024. febr. 2. 09:31
 10/28 anonim ***** válasza:
73%

#8 "Mióta dobta a politikát és inkább verselésbe kezdett, egyre jobban komálom. Pályát tévesztett..."

Igen.

Táncos-komikusnak jobb lett volna, nem okozott volna annyi kárt az országnak.

2024. febr. 2. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!