A Fideszeseknek mi bajuk van Gyurcsány Ferenccel?
Figyelt kérdés
Mármint Gyurcsány kb. ugyan olyan rossz mint Orbán Viktor, sőt talán Orbán még egy kicsit rosszabb is mint Gyurcsány.2024. febr. 2. 05:03
1/28 anonim válasza:
Nekem már semmi. Hatalma már nem lesz és néha még nevetni is lehet rajta. Hasznos hülye.
2/28 anonim válasza:
Semmi bajunk vele. Amíg ő porondon van, az a Fidesznek kedvez.
3/28 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, pedig én nem vagyok fideszes. A legtöbb kárt talán gyurcsány jelenléte okozza az ellenzéknek. Lehet fejtegetni, h mit hibázott, mikor hibázott, de az emberek nagy része bizonytalan vele szemben.
5/28 anonim válasza:
Nem vagyok "fideszes", de amíg el nem takarodik a közéletből a Gyurcsány Ferenc - a kedves nejével együtt, - addig gondolat szintjére sem juthat, hogy baloldali "értékeket" vizsgáljak felül! Inkább senkire nem szavazok, ha úgy adja a sors, - mint hogy én még egyszer bármilyen szinten is hatalomra segítsek egy ilyen kaliberű embert! Egész életemben nem szenvedtem annyit, mint az Antall és a Gyurcsány kormány időszakában! Az Antall már letette a lantot, de kivárom a Gyurcsány urat is, hogy valamelyik szinten megszűnjön létezni, mint közéleti személy!
6/28 A kérdező kommentje:
3-as a kérdés a Fideszesekhez szólt mert az érthető ha egy normális embernek baja van Gyurcsány Ferenccel, mert a Gyurcsány egy hazaáruló bűnöző pont mint Orbán Viktor, szóval nincs igazából semmi különbség Orbán és a Gyurcsány között.
2024. febr. 2. 07:31
7/28 anonim válasza:
Érdekes kérdező, kívülállóként milyen jól látod, hogy gondolkoznak a normális emberek, akiknek tényszerűen a többsége fideszes.
Ne erőlködj, ezt sosem fogod megérteni. Láthatóan más a te utad. Bár attól még akár rendes ember is lehetnél.
8/28 anonim válasza:
Mióta dobta a politikát és inkább verselésbe kezdett, egyre jobban komálom. Pályát tévesztett...
9/28 anonim válasza:
Semmi, hasznos idióta számukra.
10/28 anonim válasza:
#8 "Mióta dobta a politikát és inkább verselésbe kezdett, egyre jobban komálom. Pályát tévesztett..."
Igen.
Táncos-komikusnak jobb lett volna, nem okozott volna annyi kárt az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!