Fideszesek! Most már (sok év után) lehet róla szó, hogy Gyurcsány Ferenc kapjon, abból a keresztényi megbocsátásból?
Figyelt kérdés
jan. 26. 12:48
A kérdező szavazást indított:
Lehet róla szó.
Talán lehet róla szó.
Szó sem lehet róla.
12 szavazat
1/13 anonim válasza:
Ilyenből, csak felebarátok kaphatnak, azaz más keresztények.
Gyurcsány meg nem keresztény,hanem liberális.
2/13 anonim válasza:
Igen, ha visszavonulna :) Nem bánható meg olyan bűn, amit folyamatosan még most is elkövetsz.
3/13 anonim válasza:
Isten dolga a megbocsátás, nem az emberé.
4/13 anonim válasza:
A fidesz szavazók mindig megkapják a kérdést hogy miért szavaznak a fideszre.
Visszakérdezek. Ti miért ragaszkodtok Gyurcsányhoz ? Miért nem lehet már elengedni végre. Lehet hogy ha találnátok egy normális politikust akkor azt sokkal többen elfogadnák. Akár annyian hogy le lehetne váltani a fideszt.
Gyurcsánnyal tuti nem fog menni.
5/13 anonim válasza:
Én megbocsátottam. A szememben jóvá tette a bűnét azzal, hogy negyedszer is 2/3-hoz segítette a fideszt.
6/13 anonim válasza:
Fletó és Klárika maradjon meg minél tovább jó egészségben - amíg politizálnak addig garantáltan nem lesz libsi győzelem 😅 Pont ezért szerintem Vitya titokban még koccintani is szokott az egészségükre 😅😅😅
7/13 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc egy politikai hulla, ami más ellenzéki pártokat is beszennyez. Nincs szükség megbocsátásra!
8/13 anonim válasza:
Megbocsátásból kaphat, de hatalomból nem.
9/13 anonim válasza:
Folyt. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy újból lehetőséget kap elkövetni a bűnét.
10/13 anonim válasza:
orbán többet lopott neki mégis elnézik , fityeszesnek nem gond ha seggbekúják őket csak az számít hogy ki teszi ezt velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!