Nem szégyen Magyarországra nézve, hogy a DK lehet a legtámogatottabb ellenzéki párt?

A közmédiát nem nézi senki (ebben kb. konszenzus van).
2010-ben egy kóklerkormány úgy bukott, hogy az akkori ellenzéknek kb. zéró médiája volt. Ma pedig a csapból is képes folyni bármennyi ellenzéki propaganda (HVG, 444, RTL, Telex, 24.hu, nyugati fos (bocs, fény), az összes közösségi média, Népszava. Indokolatlanul hosszú a sor).
De mondom, az ellenzék szerint mindig a körülmények a hibásak, a világ a hibás, a nap süt a szemükbe, a választók a hibások és leginkább Orbán a hibás, mert kb. a cipőfőzüjük bekötésére is alkalmatlanok.

13, nem kért senki sem, hogy ellenzéki szavazó légy, engem sem kért meg senki, hogy ellenzéki szavazó legyek, a saját döntésem, hogy kire szavazok.
Miért vársz el egy olyan párttól neked tetsző poltikust, akire nem is szavaznál?

"tolvaj"
Amit fel kellene fogni, hogy olyan kormány sosem lesz azt országban, amelyik nem lop.
Akinek az erkölcsi érzékét kiüti ez a tény, jobb inkább, ha sosem politizál.

De az...
Ugyanakkor az érem másik oldala pedig, hogy így nekünk Fidesz szavazóknak " könnyebb" dolgunk van.🤔

Miért vársz el egy olyan párttól neked tetsző poltikust, akire nem is szavaznál?
A logika nem erősséged....szavaznék, ha olyan lenne. Én nem vagyok elkötelezett sehova.

19, igazad van, az is az én hibám, hogy gyakorlatilag lehlyéztél.
Elnézésed kérem, hogy létezem.
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!