Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen Magyarországra...

Nem szégyen Magyarországra nézve, hogy a DK lehet a legtámogatottabb ellenzéki párt?

Figyelt kérdés
A magyarok csak levitézlett tolvajokra bírnak szavazni? Nincs élet Orbánon meg a Gyurcsányon kívül?

2024. febr. 2. 07:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
41%
9, ha nem vagy ellenzéki szavazó, akkor mégis, miért várod el az ellenzéktől, hogy felállitson egy neked tetsző politikust?
2024. febr. 2. 09:05
 12/32 anonim ***** válasza:
30%

A közmédiát nem nézi senki (ebben kb. konszenzus van).

2010-ben egy kóklerkormány úgy bukott, hogy az akkori ellenzéknek kb. zéró médiája volt. Ma pedig a csapból is képes folyni bármennyi ellenzéki propaganda (HVG, 444, RTL, Telex, 24.hu, nyugati fos (bocs, fény), az összes közösségi média, Népszava. Indokolatlanul hosszú a sor).

De mondom, az ellenzék szerint mindig a körülmények a hibásak, a világ a hibás, a nap süt a szemükbe, a választók a hibások és leginkább Orbán a hibás, mert kb. a cipőfőzüjük bekötésére is alkalmatlanok.

2024. febr. 2. 09:05
 13/32 anonim ***** válasza:
35%
11. Hogyan legyen valaki ellenzéki szavazó, ha nincs értelmes elképzelésük?
2024. febr. 2. 09:06
 14/32 anonim ***** válasza:
41%

13, nem kért senki sem, hogy ellenzéki szavazó légy, engem sem kért meg senki, hogy ellenzéki szavazó legyek, a saját döntésem, hogy kire szavazok.

Miért vársz el egy olyan párttól neked tetsző poltikust, akire nem is szavaznál?

2024. febr. 2. 09:14
 15/32 anonim ***** válasza:
18%

"tolvaj"

Amit fel kellene fogni, hogy olyan kormány sosem lesz azt országban, amelyik nem lop.

Akinek az erkölcsi érzékét kiüti ez a tény, jobb inkább, ha sosem politizál.

2024. febr. 2. 09:15
 16/32 anonim ***** válasza:
60%

De az...

Ugyanakkor az érem másik oldala pedig, hogy így nekünk Fidesz szavazóknak " könnyebb" dolgunk van.🤔

2024. febr. 2. 09:19
 17/32 anonim ***** válasza:
44%

Miért vársz el egy olyan párttól neked tetsző poltikust, akire nem is szavaznál?

A logika nem erősséged....szavaznék, ha olyan lenne. Én nem vagyok elkötelezett sehova.

2024. febr. 2. 09:26
 18/32 anonim ***** válasza:
52%
17, viszont a személyeskedés sem az erősségem. Én nem személyeskedtem veled.
2024. febr. 2. 09:31
 19/32 anonim ***** válasza:
65%
18 Csak amolyan liberális módon már szilárd véleményt formáltál az ítéleteimről, alapvető ismeretek nélkül.
2024. febr. 2. 09:39
 20/32 anonim ***** válasza:
17%

19, igazad van, az is az én hibám, hogy gyakorlatilag lehlyéztél.

Elnézésed kérem, hogy létezem.

Szép napot neked!

2024. febr. 2. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!