Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg Orbán kérésére mentek...

Tényleg Orbán kérésére mentek ki az oroszok?

Figyelt kérdés

Ma ezt is megtudtuk a bölcs vezértől. Eddig úgy emlékeztem, hogy a kivonulást már korábban, jóval magasabb körökben letárgyalták...

[link]

2010. okt. 23. 22:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

"ha 1989-ben nem követeljük a szovjet csapatok távozását, még mindig tele lenne velük Közép-Európa"

Orbán akkor csak egy kisegér volt, aki az elefánt hátán diadalmasan kiabált. Igaz, már megszoktuk tőle, hogy minden nagy nemzeti eseményt kisajátított, és saját érdemének (is) próbálta feltüntetni. Ma 56-ot is a Fidesz győzelmével próbálta összekapcsolni - számomra sikertelenül.

2010. okt. 23. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Hülye, ez direkt fake. Jelképezi, hogy Orbán körül hazugság és hamisítás van. Nem jött le?
2010. okt. 23. 23:25
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ha targyilagosak akarunk maradni akkor igazat mondott hiszen MINDENKI tehat O is kovetelte a Szovjet csapatok kivonasat, es akkoriban mar politizaltak persze fiatal titankent de mar ott voltak ha nem is nagy befolyassal de jelen voltak ez vitathatatlan. De sajnos az akkori lelkesedesuk, pozitiv dolgaik. politikajuk mar reg a semmibe veszett.
2010. okt. 23. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:
18%

Az egesz dolog eldolt mar akkor mikor az utolso arulo gorbacsovot valasztottak a szovjet vezetes elere. Onnantol volt elbarmolva a dolog. Pontosabban mar a XX. kongresszussal, akkortol kerult teljes hatalomba a titoista revizionista arulo szarny, hogy lennenek meg halo porukban is atkozottak!

Sztalin elvtars elhetett volna meg par evet amig eltakaritja ezt a szennyet!!!

2010. okt. 24. 00:06
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
kérdező szerintem elég szánalmas, ahogyan próbálod kiforgatni a szavait...
2010. okt. 24. 00:28
 16/18 anonim ***** válasza:
4%
Nem szánalmas!Unatkozik.Tapasztaltam már, hogy ha valamit hall az ember, azt több féle képen lehet értelmezni.Had értelmezzen akár így-akár úgy!Semmin nem változtat!
2010. okt. 24. 07:45
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

"Ma 56-ot is a Fidesz győzelmével próbálta összekapcsolni"

Ez is jól mutatja azt a szégyenletes és gyalázatos Fidesz-módszert, amit az idősebb korosztály már 1998-2002 között megállapított:

a Fidesznek semmi sem szent.

A kérdésre:

Még hogy az ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet csapatok! Gagarin kifejezetten az Orbán kérésére ment a világűrbe!

Sőt, Neil Amstrong is Orbán Viktor kérésére mondta híres mondatát a Holdra lépéskor.

2010. okt. 24. 08:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Egy olyan kaliberű embernek, mint a Gorbacsov, mennyit érhetett - akkor - egy olyan mit ugrálsz suhanc hőbörgése, mint az Orbán Viktor?

-Esetleg elzavarja csokiért a sarki közértbe két tárgyalás közötti szünetben...

2010. okt. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!