Tényleg Orbán kérésére mentek ki az oroszok?
Figyelt kérdés
Ma ezt is megtudtuk a bölcs vezértől. Eddig úgy emlékeztem, hogy a kivonulást már korábban, jóval magasabb körökben letárgyalták...
2010. okt. 23. 22:24
1/18 anonim válasza:
Akkor még Orbánnak nem volt semmi szava. Jelentéktelen kezdő politikus volt. Egy hazugsággal több vagy kevesebb,nála nem számít. Kicsit romlik már a memóriája.
2/18 anonim válasza:
Lehet nem mondok semmi újat és meglepőt, de szerintem ez a kis füllentés csak a kezdete annak a történelemhamisításnak, amivel majd meg fogjuk ismerni a Szeretett Vezér hőstetteit.
3/18 anonim válasza:
Hát persze hogy az ő kérésére.Ha nem így gondolod akkor egy nemzetvesztő vagy.Meg a nemzeti együttműködés ellensége.
4/18 anonim válasza:
Természetesen. És az 56os forradalmat is ő szervezte. Sőt a honfoglaláskor átvezette dicső népét a vereckei hágón.
5/18 UM4 válasza:
gratulálok, nagyon okosak vagytok tényleg, főleg ha ugyanazt a beszédet hallottátok amit én, nézzetek még sokat tv-t, főleg reklámokat, ti vagytok a legjobb célcsoport...
6/18 anonim válasza:
Na persze, csak úgy, ahogy Orbán szava befolyásolni tudja az időjárást...
7/18 anonim válasza:
most akkor Orbán hány éves... 100?
vagy csecsemő korában már ekkora 'hatalma' volt?
8/18 anonim válasza:
A Feszty körkép megfelelő mértékű nagyításán jól kivehető, ahogy Orbán Viktor a vereckei hágón seregét átvezeti:
9/18 anonim válasza:
fake.
túlságosan kidoplgozott az arca a többi katonáéhoz képest, és ami a legfontosabb:
NINCS RAJTA SAPKA!
10/18 anonim válasza:
Van olyan link ahol lathato, hallhato h Orban ezt mondta? Marmint, hogy egyes szam elso szemelyben? Csak mert valoban a FIDESZ tagja volt az ellenzeki kerekasztalnak ahogy az SZDSZ es MDF is. Ezt a kivonulos dolgot egysegesen mindenki akarta az akkor kormany (nem a szabadon valasztott) es az akkor (nem hivatalos) ellensek is. Bar utobbiakat Szovjet reszrol egyaltalan nem tekintettek partnernek vagy targyalo felnek. Az O javaslataikat meg az akkori Nemeth kormany fogalmazta meg a Szovjetenek beepitve sajat javaslataikba. Legalabbis en igy tudom. Ha valaki maskepp tudja javitson ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!