Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lett az oltatlanokkal...

Mi lett az oltatlanokkal akiket ijesztegetett orbán?

Figyelt kérdés

[link]

Orbán: az oltásellenesek vagy beoltják magukat, vagy meghalnak

2024. jan. 30. 16:47
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

Sziasztok! Túléltem az oltatlanságot, de hogy élem túl a magányt? Oltatlanokat keresek. Nagy erőkkel, mindenhol.

Nem vagyok „tagadó”! Mindenki azt tesz magával, amit jónak lát!

Nekem a mentalitás miatt számít az oltatlanság. Kell a tudat, hogy magát választotta egy ember, nem az utazást, a kamut, a kényszer munkát. Hanem gondolkodott és volt elég bátor magát választani!

jan. 1. 13:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy oltatlan. Elmentem a munkahelyemről miatta. Tanárként. Nagyon nagy nyomás alatt voltam, "hogy tehetem ezt velük, mit gondolok ki fogja elvégezni a többletmunkát ami a távozásommal jár, csak adjam be és kész, nem kell félni a tűtől, a gyerekek is megkapták"..stb.

Egyik napról a másikra kitaszított lettem, egyesek nem álltak velem többet szóba.

Nem bántam meg. Jobb helyre is kerültem.

jan. 1. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Még élek.

Hasznos volt, mert legalább megtudtam, hogy az ismerőseim közül ki normális és ki nem.

jan. 2. 10:40
 24/26 anonim ***** válasza:
43%
Én nem félek a tűtől, ha biztosítanak, hogy desztvizet kapok csak. Adhatnak akár naponta is.
jan. 4. 06:29
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Ja, egyébként most kezdődik újra a happáré... olvassatok.
jan. 4. 06:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Jön az újabb vírus.
jan. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!