A Fidesz miért nem foglalkozik a marihuána legalizálásának kérdésével? Nem kell neki az extra profit/adó?
Figyelt kérdés
Európa közepén élünk, maradi gondolkodás mellett.jan. 29. 18:13
22/50 anonim válasza:
Azért mert fél ország alkoholista ha erre még drogot is vesznek be idö elött meg halnak.
23/50 anonim válasza:
Az is egy nezopont. Alapbol olyan tomeny alkoholok vannak szabadon a boltokban, amik karosabbak mint a fu. A fu is karos a szivedre, az nem valami citromfu. En siman el tudom kepzelni, buliban isznak is fuveznek is meg egy harmadikat valamit tolnak. Raszoknak, meg minden, bunozes lesz, tobb bajt okoz. Halalesetek, stb... Mert felugyelet nelkul.
24/50 anonim válasza:
Persze meg ezek az idoták pálinka fözést is engedik ha erre még megy a drog a boltbol azzonali halál.Itt nem drog probléma hanem mellete lévö enyéb dolgok amikett kapni lehet és azzal vegyitve.És a cigit még nem is mondom na ez 3 kombo szerinted mekkora lenne az átlag életkor mert cigizésben is vezetünk.Az állam nem mondana le a + adórol csak itt eleve rossz egézségbe vanak az emberek a túlsulyt nem is mondtam az 4 kombináció.
25/50 anonim válasza:
Amikor tiltották a pálinkafőzést, akkor is mindenki főzött pálinkát, aki akart. Amióta legalizálták a pálinkafőzést, azóta se főznek többen pálinkát.
26/50 anonim válasza:
Törődj bele...nézz más hobbi után, pl peca, modellezés, bélyeggyüjtögetés. Szánni való életed lehet, ha tudatmódosítóra van szükséged elviselni a valoságot.
27/50 anonim válasza:
de egyebkent megirom, van orvosi marijuana csak nagyon eros kriterium eseten hasznaljak. Szoval engedelyezett. Van oka, hogy miert nem engedelyezett a fogyasztasa barmi modon, rekreacios tevekenysegkent, beallni csak ugy.
28/50 anonim válasza:
Ja, aki ellenzi a marihuána legalizálását, az még tutira nem próbálta:D
29/50 anonim válasza:
Ja ugy mint a heroint, meg a ketamine, amfetamine... hagyjuk szerintem
Alapbol karos a THC a szivedre, szerveidre, vannak szakirodalomi tanulmanyok rola, semmi nem indokolja kb., hogy rekreacios tevekenysegkent bevezessek.
30/50 anonim válasza:
Azt szerintem senki nem tagadta, hogy a marihuána káros. Az megint más kérdés, hogy van-e értelme a tilalomnak. Amikor a pálinkafőzés tiltva volt, az se szorította vissza a házipálinkát. Így nem hiszem, hogy a mostani marihuánatilalom visszaszorítja a füvezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!