A kommentelők nekimentek a műhúspárti Donáth Annának. Kivel értesz egyet?
"a műhúspárti Donáth Annának"
Lehet én vagyok a hülye, de elolvastam a cikket és nem látom Donáth mitől lenne műhús párti. Annyit mondott, hogy nem szabadna betiltani. Ez nem jelenti hogy műhúst kell enni mindenkinek, a piac úgyis szabályozza magának, ha nem lesz rá kereslet, nem lesz műhús sem. Ha valaki azt akar enni, akkor meg had ehesse már, nekem ne a konzervatív nagymagyar hozzászólók mondják meg hogy mit ehetek és mit nem.
Egyetértek Donáth Annával abban, hogy a betiltás helyett maximum szabályozni kellene ezen termékeket, illetve hogy a fejlődést nem lehet betiltani.
Aki egyébként ellene van, meg azt mondja hogy eddig is fenntartható volt a rendszer, az emlékezzen már vissza történelem órára. Ott valószínűleg elmondták, hogy a népességrobbanáshoz a MŰtrágya feltalálása vezetett, hiszen előtte képtelenek lettünk volna ennyi embert táplálni. Jelenleg szinte minden nagytermelő MŰtrágyát használ a földjein, mert NINCS elég VALÓDI trágya. Ez egy szükséges lépés annak érdekében, hogy több embert tudjunk ellátni. De ez NEM jelenti azt, hogy rendes trágya nincs, a biocuccokat például valószínűleg nem műtrágyázzák, és mamám kertjébe is rendszeresen valódi trágya került a szomszédban tartott lovak jóvoltából. A műhús ugyan ilyen, nem mondja senki hogy azt kell enni, de ha nem lépünk tovább, nem fogunk tudni több embert etetni és éhínség lesz, meg fog állni a populáció növekedése.
Érik a következő 2/3
Csak így tovább!
Aki akarja fogyassza!
Én maradok a normál hús mellett.
Hogy emel adót, amikor kormányközelben sincs? Egyébként se látom, ez miért történne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!