Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kommentelők nekimentek a...

A kommentelők nekimentek a műhúspárti Donáth Annának. Kivel értesz egyet?

Figyelt kérdés
[link]

2024. jan. 28. 08:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
40%
Ezek szerint Donáth Anna is egy globalista báb? Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy az.
2024. jan. 28. 11:41
 22/28 anonim ***** válasza:
64%

"a műhúspárti Donáth Annának"

Lehet én vagyok a hülye, de elolvastam a cikket és nem látom Donáth mitől lenne műhús párti. Annyit mondott, hogy nem szabadna betiltani. Ez nem jelenti hogy műhúst kell enni mindenkinek, a piac úgyis szabályozza magának, ha nem lesz rá kereslet, nem lesz műhús sem. Ha valaki azt akar enni, akkor meg had ehesse már, nekem ne a konzervatív nagymagyar hozzászólók mondják meg hogy mit ehetek és mit nem.

Egyetértek Donáth Annával abban, hogy a betiltás helyett maximum szabályozni kellene ezen termékeket, illetve hogy a fejlődést nem lehet betiltani.

Aki egyébként ellene van, meg azt mondja hogy eddig is fenntartható volt a rendszer, az emlékezzen már vissza történelem órára. Ott valószínűleg elmondták, hogy a népességrobbanáshoz a MŰtrágya feltalálása vezetett, hiszen előtte képtelenek lettünk volna ennyi embert táplálni. Jelenleg szinte minden nagytermelő MŰtrágyát használ a földjein, mert NINCS elég VALÓDI trágya. Ez egy szükséges lépés annak érdekében, hogy több embert tudjunk ellátni. De ez NEM jelenti azt, hogy rendes trágya nincs, a biocuccokat például valószínűleg nem műtrágyázzák, és mamám kertjébe is rendszeresen valódi trágya került a szomszédban tartott lovak jóvoltából. A műhús ugyan ilyen, nem mondja senki hogy azt kell enni, de ha nem lépünk tovább, nem fogunk tudni több embert etetni és éhínség lesz, meg fog állni a populáció növekedése.

2024. jan. 28. 13:40
 23/28 anonim ***** válasza:
47%
A legnagyobb gond ott van, hogy azok erőltetik a műhúst, azok mondják, hogy a tehenek telefingják a levegőt, akik pont azoknak az ideológiáját követik, akik bélszínnel tömik a pofájukat az éttermekben. Bélszínnel, amiért megölnek egy egész tehenet, hogy azt a 2-4kg-ot kinyerjék belőle. Más nem kell nekik belőle.
2024. jan. 28. 13:46
 24/28 anonim ***** válasza:
36%

Érik a következő 2/3

Csak így tovább!

2024. jan. 28. 14:35
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Aki akarja fogyassza!

Én maradok a normál hús mellett.

2024. jan. 28. 18:53
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

Hogy emel adót, amikor kormányközelben sincs? Egyébként se látom, ez miért történne meg.

2024. jan. 30. 15:42
 27/28 anonim ***** válasza:
43%
Donàth Anna, ès az összes Momentumos egye a műhúst bogàrral, ès lisztkukaccal. Èn maradok a termèszetes húsnàl.
2024. febr. 2. 11:02
 28/28 Blackfyre ***** válasza:
60%
27-es: Attól, mert valamit szabad csinálni, még nem jelent azt, hogy kell is. Pl én támogatom az eutanáziát, de én magam sose kérném.
2024. febr. 2. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!