Most akkor hogyan is van ez?
Figyelt kérdés
A Fidesz szerint a magyarok (vagyis akik válaszoltak a konzultációra) 1,5 millióan vannak. Én nem válaszoltam tehát akkor magyar sem vagyok, így akkor adót sem kell fizetnem ott ahová szerintük nem is tartozom?2024. jan. 25. 19:23
11/14 anonim válasza:
#8: Egy hülyére kár ennyi karaktert fecsérelni...
12/14 anonim válasza:
#12 Jogos. de más is olvassa a kérdést. Ha nincs másféle válasz mint amit hallani szeretne akkor úgy néz ki mintha mindenki ugyanazt gondolná amit ő.
13/14 anonim válasza:
#9: "De azért a nemzeti konzultáció magáért beszél kb 1.2 millió ember küldte vissza annak a nagy része csak azért hogy üzenjen orbánéknak hogy takarodjanak!"
Minden forrás (még az ellenzéki portálok is) 1,5 milliót említenek, tehát vagy hazudsz, vagy nem tudsz számolni.
Ezek pedig az ellenzéki HVG megrendelésére készített ellenzéki közvélemény-kutató cég (Medián) legújabb, 2024-es felmérése:
Amint látod, hiába görcsölsz-erőlködsz-hazudozol össze-vissza, a valóság mindig szembe jön veled és letarol. Nem tudom, miért jó ez neked (ha csak nem vagy mazochista). :D
14/14 anonim válasza:
Eleve nevetséges kamu. Rogán a hasára ütött és kitalálta ezt a másfél millát. Mivel nincs pártfüggetlen felügyeleti szerve, sem a visszaküldött mennyiség ellenőrzésére vonatkózóan, sem a válaszok kiértékelésében, ezért ez az egész nem vehető komolyan. Egy Fideszes kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!