Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor hogyan is van ez?

Most akkor hogyan is van ez?

Figyelt kérdés
A Fidesz szerint a magyarok (vagyis akik válaszoltak a konzultációra) 1,5 millióan vannak. Én nem válaszoltam tehát akkor magyar sem vagyok, így akkor adót sem kell fizetnem ott ahová szerintük nem is tartozom?

2024. jan. 25. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
#8: Egy hülyére kár ennyi karaktert fecsérelni...
2024. jan. 25. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
#12 Jogos. de más is olvassa a kérdést. Ha nincs másféle válasz mint amit hallani szeretne akkor úgy néz ki mintha mindenki ugyanazt gondolná amit ő.
2024. jan. 25. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#9: "De azért a nemzeti konzultáció magáért beszél kb 1.2 millió ember küldte vissza annak a nagy része csak azért hogy üzenjen orbánéknak hogy takarodjanak!"

Minden forrás (még az ellenzéki portálok is) 1,5 milliót említenek, tehát vagy hazudsz, vagy nem tudsz számolni.

[link]

Ezek pedig az ellenzéki HVG megrendelésére készített ellenzéki közvélemény-kutató cég (Medián) legújabb, 2024-es felmérése:

[link]

Amint látod, hiába görcsölsz-erőlködsz-hazudozol össze-vissza, a valóság mindig szembe jön veled és letarol. Nem tudom, miért jó ez neked (ha csak nem vagy mazochista). :D

2024. jan. 25. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Eleve nevetséges kamu. Rogán a hasára ütött és kitalálta ezt a másfél millát. Mivel nincs pártfüggetlen felügyeleti szerve, sem a visszaküldött mennyiség ellenőrzésére vonatkózóan, sem a válaszok kiértékelésében, ezért ez az egész nem vehető komolyan. Egy Fideszes kamu.
2024. jan. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!