Fideszesek tényleg elhiszik egész NATO háborúpárti csak Mo. a békepárti?
Én próbáltam az elmúlt 2 évben figyelni az orbáni és orbánmédia felöl jövő kommunikációt és a következőt sikerült megállapitanom:
-Vlagyimir Putyint kényszeritették arra, hogy háborút inditson, ő nem akart tömeggyilkossá válni, csak mindenki más akarta, hogy az legyen, igy nem volt más választása
-A 2 háboruzó felet leszámitva, a föld összes államának vezetői közül egyedül a magyar ellenzéknek lenne arra lehetősége, hogy a világon egyedül harmadik félként is beszálljon ebbe a háborúba
-Gyakorlatilag a NATO az oka az egész háborúnak -aminek egyébként mi is a tagjai vagyunk, viszont se Ukrajna, se Oroszország nem tagja-
-A megtámadott országban KÉNYSZERSOROZÁSOK VANNAK és önmaukat lövik a kényszersorozottak
-és szintén a földön egyedül, nálunk szükséges, hogy háborús vészhelyzet legyen, úgy, hogy nem is állunk háborúval senkivel.
Remélem, hogy pontos leirást adtam és nem hagytam ki semmit.
Megnézem mit mondanak az agiprop médiában, és utána tudok csak válaszolni, mert önnálló gondolatom, és véleményem nincs.
Meglesem Bayer Zsóti mit mond utána tudok válaszolni...
Szegény ellenzékiek mindig szenvednek valami konetotól, ami miatt azt hiszik ők tudják, a fideszesek mit hisznek és mit nem.
Erős a gyanúm, hogy ezt megmondják nekik és őszintén sajnálom, hogy nincs önálló gondolatuk.
7 igen, ez látszik a véleményetek egyformaságából:)
Bár nem lehetett ezt nehéz elhitetni veletek.
9, nem önszántamból csinálom.
Sajnos nem kapok érte pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!