Szabad itt “cigányozni”?
Sehol nem szabad “cigányozni”, mert illetlenség.
A cigány lakossággal kapcsolatos társadalmi problémákról lehet vitatkozni, hiszen társadalompolitikai kérdés.
Ne gondolj túl sokat a moderálás "mögé".
Ha jelentenek valamit, a moderátorok "fél szemmel" ránéznek, és első benyomásra döntenek. Sokszor előfordul hogy indokolatlanul törölnek.
Aztán regisztráltál pár új felhasználót és minden ment a régi kerékvágásban. 😂
Én amennyire látom megengedik a moderátorok.
Pont nem rég volt egy kérdés a politika kategóriában amiben azt fejtegették a kommentelők, hogy Orbán cigány-e.
Gyűlöletet kelteni viszont már nem szabad ellenük. Vagy ha van cigány felhasználó akkor azt sértegetni. De egyébként a cigányságról mint olyan lehet beszélgetni.
"Sehol nem szabad “cigányozni”, mert illetlenség."
De ha egyszer annak a népcsoportnak az a neve hogy cigányság?
Ők is cigányoknak nevezik saját magukat még mindig, akkor nem tudom milyen sértésről beszélünk..........
A cigányozás és a cigány szó használata nem ugyanazt jelenti.
Pont, ahogy a zsidózás és a zsidó szó használata sem ugyan azt jelenti.
Értem?
A moderátorok csak azokat a kérdéseket törlik amik rossz színben tünteti fel a fideszt,
Mert ők is a fideszhálozat része
Szánalmas...
Mostmár tudom, hogy nem szabad.
Kiírtam egy kérdést, hogy “ kerültél e már konfliktusba cigányokkal?” és törölték a kérdést.
Mi lehetett a gond? Hogy cigánynak neveztem a cigányt? Vagy a cigány és a konfliktus szavak egy mondatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!