Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Medián: Fidesz 53%. DK 11%....

Medián: Fidesz 53%. DK 11%. Hogyan lesz így kormányváltás?

Figyelt kérdés

A Fidesz 42%-al vezet a legerősebb ellenzéki párt előtt.

A többi pártról beszélni sem érdemes.

jan. 24. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ezt Te tudod, én tudom, és még néhányan. A többiek pedig imádják a nagy embert és mindent elviselnek tőle.

jan. 24. 15:49
 12/21 anonim ***** válasza:
#10 ...
jan. 24. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

A helyzet az, hogy majd Orban kiall megint, "Gyoztunk, igen. :) Hat? :) Igen. Megtettuk ismet". Csak mi felett gyoztek? A semmi felett mar? Mert nincs ellenzek kb. A nep szet van szedve vannak kormanyellenesek de egyik Mi Hazankos masik kisebbseg Kutyapart, a masik DK, negyedik Marky-zayra var.

Mit nyertek? Ez mar sajat valasztas, nem orszaggyulesi valasztas. Ez orszaggyulesre valasztas inkabb mar. Ezt a kormanyt csak szo szerint fizikailag lehet levaltani, ahogy ok tettek a Gyurcsany kormannyal, hivtak a csovestol kezdve az alkeszokat, c-okat meg a randalirozo punkokat, gyujtogattak, de a kormanyellenesek azok nem alkeszok meg punkok hanem Nemetorszagban vannak, Ausztriaban, Ausztralia, USA, Hollandia, UK. Nincs is ertelme a fideszesnek sem elmenni szavazni mert nincs ellenzek.

jan. 24. 15:52
 14/21 anonim ***** válasza:

"a kormanyellenesek azok nem alkeszok"

Nem e?:)

"Nemetorszagban vannak, Ausztriaban, Ausztralia, USA, Hollandia, UK"

Tehát migránsok....

jan. 24. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
A jelenlegi parlamenti pártok közül senki nem fog kormányt pártani. A DK-n kívül a többi baloldali párt egy vicc. A DK Gyurcsány pártja, akinek a kormányzása közvetlenül okozta a fülkeforradalmat. A Mi Hazánknak meg soha nem lesz többsége. Még ha a Fidesztől elszívnák az összes nagyon nagy magyart, akik nincsenek egymillióan, a Fidesznek akkor is ott marad az az egy-két millió fős plebsz, akiknek szólnak az egy bites kampányok, a választások előtti osztogatások, meg Kis Grofó. Meg ott marad az összes hivatalnok, vállalkozó, művész, stb. akik az egzisztenciájukat a fideszes kapcsolati hálójuknak köszönhetik, és családostól szintén több százezren vannak.
jan. 24. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

14

Nem migransok. EU tagok vagyunk, ugyanolyan jogok illetnek meg minket mint egy Nemetorszagit. Egyebkent ha mar migransozol, akkor hasznald helyesen: emigransok.

jan. 24. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

16 "Ausztralia, USA, UK" - tényleg EU tagok:)

Gratulálok a földrajzi ismereteidhez.

A helyes használatban segíts elvtársaidnak is :)

jan. 24. 16:02
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Úgy lesz kisfiam hogy én és a sleppem felfegyverkezve baccuk szerteszéjjel a fideszt meg a korrupt gazdagok álmát és erőszakkal átvesszük a hatalmat az ország felett és kikiáltatom magamat királynak, akinek ha nem hódoltok be akkor 3 generációtokat verem láncra a felnőtt korúakat közületek élve nyúzatom meg a kölykeitek előtt hogy bele ívódjon a génjeikbe hogy nekem nem mondhatnak ellent soha semmikor semmilyen körülmények között sem. Persze aki velem van és mellettem áll azok jól járnak majd mert szét osztom a gazdagok pénzét egyformán a felnőtt lakosság között, persze attól még dolgozni minden felnőttnek aki nem beteg stb kötelező lesz minimum napi 5-6 órát maximum 8at semmi többet aki túlórázni akar nyomós indok nélkül azt a gödörbe vetem. Ha valakitől megtudok akár csak egy rasszista szót vagy diszkriminatív dolgot amit tutira rálehet bizonyítani annak a fejét vétetem. Hohó nem írok egyelőre többet mert sokan lusták sokat olvasni, de majd a programjaim megtalálhatók lesznek nem is olyan sokára!
jan. 24. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18

"Persze aki velem van és mellettem áll azok jól járnak majd mert szét osztom a gazdagok pénzét egyformán a felnőtt lakosság között"

Ez a resz rossz. A fidesz miota oszt penzt lakossag kozt? De amugy igen, igy tortent kb. Autogyujtogatastol kezdve betoresek, tankot elkotottek a Deakrol, az V ker.tol kezdve a varoskozponti keruletekben zuztak napokon at.

jan. 24. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem kormányváltás kell. Parlamentváltás.

Egyik sem különb a másiknál

febr. 11. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!