Medián: Fidesz 53%. DK 11%. Hogyan lesz így kormányváltás?
A Fidesz 42%-al vezet a legerősebb ellenzéki párt előtt.
A többi pártról beszélni sem érdemes.
Ezt Te tudod, én tudom, és még néhányan. A többiek pedig imádják a nagy embert és mindent elviselnek tőle.
A helyzet az, hogy majd Orban kiall megint, "Gyoztunk, igen. :) Hat? :) Igen. Megtettuk ismet". Csak mi felett gyoztek? A semmi felett mar? Mert nincs ellenzek kb. A nep szet van szedve vannak kormanyellenesek de egyik Mi Hazankos masik kisebbseg Kutyapart, a masik DK, negyedik Marky-zayra var.
Mit nyertek? Ez mar sajat valasztas, nem orszaggyulesi valasztas. Ez orszaggyulesre valasztas inkabb mar. Ezt a kormanyt csak szo szerint fizikailag lehet levaltani, ahogy ok tettek a Gyurcsany kormannyal, hivtak a csovestol kezdve az alkeszokat, c-okat meg a randalirozo punkokat, gyujtogattak, de a kormanyellenesek azok nem alkeszok meg punkok hanem Nemetorszagban vannak, Ausztriaban, Ausztralia, USA, Hollandia, UK. Nincs is ertelme a fideszesnek sem elmenni szavazni mert nincs ellenzek.
"a kormanyellenesek azok nem alkeszok"
Nem e?:)
"Nemetorszagban vannak, Ausztriaban, Ausztralia, USA, Hollandia, UK"
Tehát migránsok....
14
Nem migransok. EU tagok vagyunk, ugyanolyan jogok illetnek meg minket mint egy Nemetorszagit. Egyebkent ha mar migransozol, akkor hasznald helyesen: emigransok.
16 "Ausztralia, USA, UK" - tényleg EU tagok:)
Gratulálok a földrajzi ismereteidhez.
A helyes használatban segíts elvtársaidnak is :)
18
"Persze aki velem van és mellettem áll azok jól járnak majd mert szét osztom a gazdagok pénzét egyformán a felnőtt lakosság között"
Ez a resz rossz. A fidesz miota oszt penzt lakossag kozt? De amugy igen, igy tortent kb. Autogyujtogatastol kezdve betoresek, tankot elkotottek a Deakrol, az V ker.tol kezdve a varoskozponti keruletekben zuztak napokon at.
Nem kormányváltás kell. Parlamentváltás.
Egyik sem különb a másiknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!