Más is látjáta a sok kormánnyal elégedetlent, de ez a választásokban soha nem látszik meg, miért? Mikor várható kormányváltás? Kinek van erre a legnagyobb esélye?
Kormányváltás, 2026 vagy 2030.
Hogy kinek van erre legnagyobb esélye hát azt nem tudom de szerintem más sem.
Én is elégedetlen vagyok Fidesz szavazóként, így beszélgetések alapján ide sorolnál.... de amikor választani kell a halál kultúrája (woke, cancel culture, LMBTQ, BLM, Migráció) vagy a józan ész, akkor mindig a józan ész (Fidesz, jobboldal) győz
Most nem lehet kormányt váltani. A dollárbaloldalt Soros fizeti. Az ő tervét hajtaná végre. BLM, migránsok beimportálása, pedofilok iskolákba, korházbezárások, rezsicsökkentés, minimálbér elvétele. Vagyis maga a pokol lenne itt🤔
A kormánypártiak jelentős része cigány és nyugdíjas.
Cigányokkal nem igazán szoktam érintkezni, vannak vagy 1 millióan, túlnyomó többségük Fidesz szavazó. Főleg miután Győzike és Kis Grófó is letette a hűbéresküt. A Fair Rightnál szoktam látni cigány megmondóembereket pl Lukács Adorján meg az a másik. Ezt a Fidesz tudatosan csinálja hogy a kisebbségeket megszólítja.
A másik fideszes réteg a nyugdíjasok, őket azért gyakran látod. Isten áldja Viktort mert megint megjött a többletnyugdíj, pénzes boríték stb.
Ehhez hozzá kell szokni, hogy ez a két réteg dönt a jövőről. Ha az ellenzék nyerni akar, nekik kell benyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!