Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan statisztika hogy az...

Van olyan statisztika hogy az utóbbi 2-3 évben hány oltott és hány oltatlan halt meg?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 11:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
12%

22

Te honnan tudod hogy nem épül be sohová? Mikor a készítői se tudnak róla semmit 🤣🤣🤣🤣🤣 de te tudsz mindent talán évek óta alkalmazod magadon a covid vakcinákat?🤣🤣

2024. jan. 24. 13:18
 22/41 Dzsonszi ***** válasza:
100%

Épp ezért írtam olyan példát is, ami nem rákkal függ össze. Évekbe telhet, mire egy egyszeri, nehézfémmel való expozíció megöl és hónapokig észre se veszed, hogy bármi problémád lenne.

(Mielőtt félreértés esne, nem vagyok oltásellenes, bennem is van 3 db Covid oltás)

2024. jan. 24. 13:21
 23/41 anonim ***** válasza:

"Te honnan tudod hogy nem épül be sohová?"

Tisztában vagyok vele, hogy mi az az mRNS például, és hogyan működik.

2024. jan. 24. 13:24
 24/41 anonim ***** válasza:
93%
Akit oltás után elütött egy autó, az számít?
2024. jan. 24. 13:25
 25/41 anonim ***** válasza:
6%

26

Én is tisztában vagyok mindennel! De te honnan tudod hogymRNS volt benne? Megvizsgáltad a laborodban?🤣🤣🤣🤣🤣

2024. jan. 24. 13:35
 26/41 A kérdező kommentje:

Amelyik "szerencsés" azt irta hogy mivel egyszer adandó így nem okozhat hosszú távú mellékhatást az nem tudom tudott e róla hogy egy általános oltást 5 évig kell vizsgálni az esetleges hosszú távú mellékhatásai végett.

Amúgy meg nem tudom hallott e róla már hogy a korona oltást már besorolták a rendszeresen adandó inflenza oltások közé így aztán ez ha hihetetlen neked te "èszlèny"

RENDSZERES!

2024. jan. 24. 13:37
 27/41 Dzsonszi ***** válasza:
74%

"Én is tisztában vagyok mindennel! De te honnan tudod hogymRNS volt benne? Megvizsgáltad a laborodban?"

Ő valószínűleg nem vizsgálta meg, de a többezer labor ami létezik a világon az igen és nyilvánvalóan szóltak volna, ha nem az lenne benne, aminek kéne. Vagy szerinted a világ összes laboratóriumában dolgozó összes kutatója összefogott, és egyik se mondja el az igazságot az oltásokról? Már csak Magyarországon egyedül kitudja hány ilyen labor létezik mindegyik hallgat? Az összes EU-s országé is? Olyan országok nem fedik fel az igazságot, amik ősellenségek az éppen szóban forgó oltást előállító országgal?

2024. jan. 24. 13:41
 28/41 anonim ***** válasza:
51%

30

Akkor mondd már el miért lett titkosítva minden a coviddal kapcsolatban nálunk 40 évre máshol meg kitudja hány évekre? Mit kell titokban tartaniuk a covidról? Stb? 🤣

2024. jan. 24. 13:44
 29/41 anonim ***** válasza:
65%

"Mit kell titokban tartaniuk a covidról?"

Pl hogy ki keresett milliárdokat a használhatatlan lélegeztetőgépeken...

2024. jan. 24. 13:54
 30/41 A kérdező kommentje:

29.

"Ő valószínűleg nem vizsgálta meg, de a többezer labor ami létezik a világon az igen és nyilvánvalóan szóltak volna, ha nem az lenne benne, aminek kéne."

Dzsonikám!

Sajnos el kell keserítselek

Spanyol laboratórium kimutatta mi van benne valójában, persze nem abban amit az oltásgyártók küldtek a világ laborjainak, hanem egy adhok kiválasztott vakcinával!

[link]

2024. jan. 24. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!