Milyen előnyei és hátrányai lennének, ha bevezetnénk az eurót?
Görögöknek, szlovákoknak, portugáloknak, spanyoloknak, olaszoknak is nagyon bejött az euró.
Legalább annyian szívták meg, mint ahány országnak kedvez ez és itt a félperiférián nem hiszem, hogy mi olyan nagy nyertesei lennénk ennek egy a többi eurózonában lévő államoknál gyengébb gazdasággal.
Engem is érdekelne, hogy milyen előnye hátrányai lennének!
Miért lenne jobb Nekem, ha a fizetésemet Euroban kapnám és a boltban is Euróval fizetnék? Az eurós fizetésemből több eurós kenyeret tudnék venni, mint jeleng a forintális fizetőeszközzel?
Milyen rövid illetve hosszútávú hatása lenne?
84%-os, ha már lepontoztál, esetleg ki is tudnál okítani, hogy miért kérdeztem butaságot? Gondolom közgazdász végzettséged van, kiokosítanád a magamfajta porbafingó ostobákat is,hogy mivel járna az Euro bevezetése?
Az hogy minden jobb lenne vagy az, hogy minden rosszabb, az egy rohadtul egy bites válasz.
Jó lenne már, mert lassan nem tudom kimondani a fizetésemet. :)
Megkaptam ma a munkáltatói igazolást a 2023. évi szja-hoz, és úgy kellett három számjegyenként vonalat húzni, hogy megtudjam, hogyan is kezdődik tizen... vagy száz... millió. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!