Van olyan dolog ami tetszik a fidesz-kdnp politikájában, ha igen mi?
Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 19:00
11/17 anonim válasza:
Tetszik az a rafinéria, amivel lyukat beszélnek a rájuk szavazó választók hasába. Ez már művészet.
12/17 anonim válasza:
Dohányzás ellenes törvény, az még a szocik érdeme. orbánék a nemzeti dohányboltos mutyit rakták bele. Általában csak olyat találnak ki, szavaznak meg, támogatnak, amivel a saját zsebüket tömik.
13/17 anonim válasza:
Sikeresen át tudnak b*ni egy egész társadalmat, lassan a fél Európát.
Ezekre a mozzanatokra mi igazán büszkék is lehetünk.
14/17 anonim válasza:
12)A dohànyzàsellenes törvény 2011-ben lett megszavazva.Hol voltak akkor màr az MSZP?
15/17 anonim válasza:
Gazdasági szempontbol sokkal jobban kormanyoztak mint azt megelöző kurzus. (Mondjuk annál már csak jobban lehet)
Ugy gondolom ez tény és nem vélemeny.
Biztos lehetet volna jobban de hogy a jelenlegi ellenzék nem csinálta volna jobban az biztos.
Ennek ellenére nem szavaztam senkire.
Nekem tul sok a gyülölet keltés, a demokrácia korlatozasa.
Baromira kontraproduktiv ez a konfrontativ politika az eu-val. Aminek meg lesz bojtje es mar meg is van. A nyugati civilizaciohoz szeretnek tartozni.
16/17 anonim válasza:
A hálapénz büntetése az egyetlen értelmes dolog amit kitaláltak. Persze a megvalósítás már fideszesre sikerült és csak arra használják, hogy a nem fideszes orvosokat lekapcsolják, míg a megfelelő fidesz közeli orvosok ugyanúgy zsebrevágják a köteg 20 ezrest műtét után. Vasraverve szeretném látni a teljes fidesz kormányt.
17/17 anonim válasza:
Akik azt írták, hogy semmi, azok vagy nagyon tájékozatlanok, vagy gondolkodás nélkül mindenről az ellenkezőjét mondják mint a Fidesz ami hülyeség (szerintem). El nem tudom képzelni azt, hogy nincs olyan törvény/program ami tetszene egy jobb vagy egy baloldali embernek (igen, a Fidesznek annak ellenére, hogy jobb oldalinak mondja magát sok baloldali cselekedete volt), ezt mondom úgy, hogy Én az előző választáson az ellenzéki összefogásra szavaztam és kampányoltam is értük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!