Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieket miért bántja...

Az ellenzékieket miért bántja az, hogy újra jó lett a magyar foci?

Figyelt kérdés
Teltházas mérkőzések a válogatott meccsein, szervezett szurkolótábor, ráadásul komoly esélyünk van Németország, Svájc és Skócia ellen

2024. jan. 21. 15:14
1 2 3 4 5
 21/41 MolotovPunk ***** válasza:
89%
Te mikor álmodtad ezt, hogy újra jó lett a magyar foci? Nagyon messze vagyunk még mindig a jó focitól. Akik tényleg igazán jók és tudnak is focizni, azok a spanyolok, németek, franciák, olaszok, brazilok, argentinok és angolok! Mi azért még mindig a kanyarban sem vagyunk a profikhoz.
2024. jan. 22. 00:52
 22/41 anonim ***** válasza:
83%
Majd ha el is érnek valamit akkor lesz jó.
2024. jan. 22. 03:21
 23/41 Alex Fly ***** válasza:
76%
Speciel engem nem zavar; konkrétan magasról leszarom a focit...
2024. jan. 22. 05:05
 24/41 anonim ***** válasza:
80%
Engem azért bánt mert egyrészt a foci az egy végletekig ostoba, primitív sport és ez a közönségére is igaz. Másrészt pedig azért bánt, mert azt annak az összegnek amit Orbánék a magyar fociba öltek sokkal jobb hasznát vettük volna, ha az egészségügyre, oktatásra, infrastruktúrára, közlekedésre, stb. költik. A focinak az utolsó utáni helyen kellett volna lennie, nempedig az első helyen. Vasraverve szeretném látni ezt a kormányt és minden egyes egykori és jelenlegi tagját. A sitten majd focizhatnak amennyit akarnak, a kérdező pedig beállhat közéjük, hogy tisztára nyalja a talpukat ahogy teszi azt most is.
2024. jan. 22. 18:23
 25/41 anonim ***** válasza:
12%
24: nem fogtok ti kormányra jutni soha
2024. jan. 23. 05:05
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
25# Én biztos nem, mert nem is indulok a választásokon. A többes szám használata pedig egy olyan skizoid tünet ami fidesz szavazóknál nem ritka, tekintettel arra, hogy agyban enyhén szólva kissé problémásak.
2024. jan. 23. 11:21
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért kétes értékű ez a dicsőség mert az ára igen nagy volt: iszonyat sok adóbevétel átcsatornázása a költségvetésből a sportklubokhoz, és onnan játékosok és managerek, edzők zsebébe.

Tehát lényegében az oktatás és az egészségügy fejlesztésének rovására lett nagyrészt közpénzből felfutattva több magyar sportág, részben a foci is.

Ezért egy felelősen gondolkodó polgár nem tud felhőtlenül örülni, bár kétségtelenül egy fokkal jobb annál, mint amikor szórjuk a közpénzt valamibe, de az még ennek ellenére hanyatlik is (ld. pl. női kézilabda válogatott).

A foci mentségére szóljon, hogy ott legalább nem mindenki lóg az állam csecsén, vannak játékosok akik piaci alapon is el tudjak adni magukat. Nekik ezért respect.

De ettől még valahol szánalmas az, amikor egy ország ennyivel a lehetőségei felett áldoz közpénzt élsportra, miközben a tömegsport és az általános fittség európai összevetésben a sereghajtók között van.

És igen, szánjuk kicsit azokat, akiknek fontosabb a stadionbeli csordavokálozás annál, mint hogy meg tudja csináltatni a hiányzó frontfogát.

2024. jan. 23. 15:38
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

"kétségtelenül egy fokkal jobb annál, mint amikor szórjuk a közpénzt valamibe, de az még ennek ellenére hanyatlik is"

Én nem vagyok benne, hogy biztosan az a jobbik eset. Ahol van némi eredmény, ott rá lehet mondani, hogy igazolta a befektetést, pedig nem.

Bár hozzáteszem: szerintem a válogatott eredményei kevésbé köthetők stadionépítős, TAO pénzes b.szakodáshoz. Én azért tudok kicsit kedvesebb szemmel nézni a válogatott eredményeire, mert kevésbé kapcsolom a magyar kormányhoz, mint mondjuk a Fradi sikereit, ami viszont egyértelműen a ráöntött pénz eredménye.

2024. jan. 23. 15:43
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"iszonyat sok adóbevétel átcsatornázása a költségvetésből a sportklubokhoz, és onnan játékosok és managerek, edzők zsebébe"

Én pont a közpénzen élősködő játékosokra tettem megjegyzést a Megafososok oldalán. Erre jött az egybites Fidder, hogy tudod te mit jelent, hogy sportklub? A játékos onnan kapja a fizetését nem az államtól... :D

Az nyilván a Fidernyákot már nem érdekli, hogy a sportklubokat az állam támogatja meg az állami pénzzel kitömött szervezetek, cégek.

2024. jan. 23. 17:48
 30/41 anonim ***** válasza:
86%

29:

Na ja. A műveltebbje tudja, hogy vannak a TAO pénzek is, amelyek kapcsán felmondják az orbáni értelmezést, hogy az nem közpénz, mert a cégek adják a sportkluboknak, nem az állam.

Azt már nem mesélte nekik a KESMA-média, hogy a Kúria kimondta, hogy ettől függetlenül az eltérített Tao is közpénz.

[link]

2024. jan. 23. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!