A Pride gyakorlatilag a balliberálisok békemenete?
Figyelt kérdés
Momentumosok, kutyapártosok és más baloldali/liberális politikusok is ott szoktak lenni a Prideon.
2024. jan. 21. 02:47
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem tudom.
Nem.
24 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy amikor Orbánék majd haláluk után Szent Péter előtt állnak, az lesz az ő nürnbergi perük!
3/10 anonim válasza:
A prájdot az egész bolygón be kell tiltani.
4/10 anonim válasza:
Hát ez olyan mint a fidesz hogy csak pedofilok,melegpedofilok, homoszexuálisok,alkoholisták,nőverők,drogosok, és puhos belűek vannak csak közöttük. Na meg mint a megafon ugye ott meg minden "ferfi" homokos. A fideszesek és a megafonosok is ott szoktak lenni a prideon csak nőnek öltözve azért nem venni őket észre de én már kiszúrtam őket egy egy elém került képen.
5/10 anonim válasza:
Nem vagyok meleg. Részben szolidaritásból, részben a nácirezsim elleni tiltakozás miatt megyek ki.
6/10 anonim válasza:
Nem tartozom sem jobbra, sem balra, egyszerűen csak szemlélem a politikát. Oldaltól, pártoktól függetlenül szórakoztatnak a felhergelt emberek. Mind ez mellett, párommal, két gyerekkel kimegyünk a pride-ra szórakozni, nézelődni, fagyizni és hogy tudják a gyerekek, hogy ilyen emberek is vannak társadalmunkba.
8/10 anonim válasza:
Tuti hogy a fideszes képviselők már végig sz*pták az összes prájd felvonulót, végülis 133 legbátrabb magyarok 🤣🤣🤣🤣 vannak elegen kantejet nyelni
9/10 A kérdező kommentje:
"Mind ez mellett, párommal, két gyerekkel kimegyünk a pride-ra szórakozni, nézelődni, fagyizni és hogy tudják a gyerekek, hogy ilyen emberek is vannak társadalmunkba."
Biztos jó ötlet ilyen helyre gyereket vinni?
Azért itt nem csak sima melegek szoktak lenni... Sok az alul öltözött perverz gender őrült.
2024. jan. 21. 12:46
10/10 anonim válasza:
Szájer meg a fideszes melegek csak azért nem járnak, hogy ne lássák őket, cserébe 20 férfit cidáznak le zárt ajtók mögött. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!