Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van, és milyen infláció...

Hol van, és milyen infláció meg "válság"? Szombat, napsütéses idő, tele az utak, de mintha mindenkire rászakadt volna a bank. Megy mindenki vásárolni, korrózió, kirándulgatni. Jólét a köbön...

Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Jöttem most hazafelé s a megállóban hárman is odajöttek hozzám pénzt kunyerálni, ez hát a hatalmas jólét :DDD
2024. jan. 20. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

A kiskereskedelmi temékforgalom alakulása azt mutatja, hogy a lakosság kevesebbet vásárol.

[link]

2024. jan. 20. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lehetsz ilyen nyomorék kedves kérdező? 🤣🤣 Amit te látsz az a fidesz propaganda. Ebben a városban ahol én lakom itt meg mindig tele mind a 2 coop parkolója és amikor bemegyek a boltba akkor meg jó ha van bent rajtam kívül 2-3 ember és nem tele pakolt kosárral. Na a magadfajta idi*ták miatt keltik ezt a látszatot a fideszesek mert tudják hogy a szavazóik 90 alatti iq-val azt hiszik hogy dőzsöl a magyar nép a megtakarított tizen pár milliójából🤣🤣🤣🤣🤣🤣 segítek neked egy kicsit itt nálunk ez a sok kocsi úgy van hogy a fideszesek rokonai meg a becsicskított közmunkások már amelyiknek van autója az megvan bízva azzal hogy oda parkoljanak hogyha valaki keresztül megy a városon akkor azt lássa mekkora élet van nálunk, oszt közben meg nem is tudom hányan kéregetnek a boltok előtt de nem tudsz kimenni úgy hogy ne kéregetne valaki hogy egy gyerek hol egy tini hol egy alkesz hol egy hajléktalan de mindig minden egyes nap, és jó sok embert ismerek itt annyit eltudok mondani hogy örülnek ha tudnak szűkösen kaját venni gyümölcsöt meg hasonlókat jó ha esznek 2 havonta. Na ez a fidesz meg a birka szavazóik.
2024. jan. 21. 07:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A többség hét közben dolgozik, ezért intézi a bevásárlást hétvégén. Azért kocsival, mert nincs kedve hát szatyorral meg két gyerekkel két órát várni a buszra.

Az csak az én szerény véleményem, hogy a fene megette az egészet, ha azzal kell igazolni a jólétet, hogy még tudnak a dolgozó emberek ételt és ruhát venni, és fenn tudnak tartani egy autót. Komolyan ez ma már ennyire luxusnak számít...?

Egyébként meg vasárnap délután kihalt még a legtöbb megyeszékhely is. Egy-két ember ha lézeng a városban, üresek a cukrászdák, az éttermek, a múzeumok, még turista sincs. A mozikban se nagyon látni megtelt termet. A könyvesboltban is legfeljebb nézelődni van a többség. Pedig ezek sem luxus dolgok!

2024. jan. 21. 07:52
 15/16 A kérdező kommentje:

#12 felesleges ilyeneket mérni 2022-es évhez, amikor többezer milliárd forint lett a lakosság nyakába öntve.

Üzemanyagból is kevesebb fogy 2022-höz képest, lásd alább 2021-hez képest a már azóta drágább benzinből is többet tankolunk!

Vakvágány 2022-höz bármit mérni.

Benzin fogyasztás:

[link]

2024. jan. 21. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Akkora a mélyszegénység, hogy a Yettelből szinte kilógott a tömeg az utcára. Biztos ingyen adják az okostelókat. A Pepcoban már februárban felvásárolták az összes húsvéti kacatot. Újra kellett rendelni. A fizetős programokon hétvégente sok százan tolonganak.

Az utcánkban nemrég újítottak fel egy sorházat. Pár hónap alatt az összes lakást eladták benne. Fene ezt a sok mélyszegényt... 😂

2024. márc. 21. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!