A legtöbb jobboldali miért gondol mindenkit melegnek aki nem ért egyet a homofób nézeteikkel?
Én csak azokról tudom hogy melegek akik vergődnek a nyilvánosság előtt hogy őket hogy elnyomják.
Lenne más dolgom is de folyamatosan az arcomba nyomják a propagandát.
Ha azt mondom hogy elég, akkor homofób konzervatív vagyok.
"Már a homofób szó is hibás jelentésű"
Nocsak! Mesélj!
Ha az ultraagresszív széplelkű antifa ballibsik nem ugranának rá erre a témára folyamatosan, kb a kutyát nem érdekelné.
Amíg meg az amerikai b*ziipar(netflix és társai) tolja ki magából a debilséget, addig reagálnak rá a normál emberek, ennyi.
Szóval szerinted ha valakinek tele van töke a buz.k propagandájával amit folyamatosan az arcunkba tolnak akkor az hiszti ?
Nem, ez a normális emberek tiltakozása az aberrált állatok f,szságai ellen.
Akkor kicsit másképp értelmezzük a művészi szabadságot.
Ha a művész csak úgy tudja kifejezni a szabadságvágyát hogy minden filmben kötelező egy fekete polgármester, egy meleg pár, egy nehezen meghatározható nemű személy akkor én ezt inkább szánalmasnak tartom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!