A jobboldaliak miért akadnak ki azon, ha valaki vegán?
Figyelt kérdés
Akármikor megjelenik pl egy cikk arról, hogy valaki megosztja, hogy milyen vegán ételeket eszik, a reakciókban egyből jönnek a röhögő fejek, a hozzászólásoknál meg a támadó, gúnyolódó, ellenségeskedő észrevételek. Ez miért van? Én szeretem a húst, nem is tervezek róla lemondani, de semmi bajom nincs azzal, ha valaki csak növényeket enne. Még jó is, mert több hús marad. Egyesek szó szerint megsértődnek azon, ha valaki vegán, dühöngenek és feltétlen kényszert éreznek, hogy ezzel szembemenjenek.
Mert a sok félőrült manapság átmegy vegánba. Ami önmagában nem lenne baj, de sok fehérje, vitamin és ásványi anyag forrástól megfosztod magad. Szóval ismerni kéne a növényi eredetű ételek makró és mikrotápanyag tartalmát, hogy ne alakuljon ki semmilyen hiányállapot, rosszabb esetben betegség. És aki divatvegán, annal erről fingja sincs.
2024. jan. 18. 21:04
12/18 anonim válasza:
Nem azzal van baj hogy vegán. Hanem azzal hogy engem b.szogat mert húst eszek. Mindeki foglalkozzon a saját tányérjával.
Láttál már húsevőt azzal kampányolni hogy a vegánok egyenek húst ?
És láttál már vegánt azzal kampányolni hogy mennyire környezetterhelő a hús termelés, milyen kegyetlenség az állatokkal hogy leölik őket ?
2024. jan. 18. 22:19
13/18 anonim válasza:
"Láttál már húsevőt azzal kampányolni hogy a vegánok egyenek húst ?"
Láttam sajnos, a Tiktok tele van az ilyen bommerekkel.
Én úgy gondolom, ahogy a 12-es fogalmazott: "Mindenki foglalkozzon a saját tányérjával."
Aki húst akar enni, egyen húst, aki vegán akar lenni, legyen vegán, aki minden evő akar lenni, legyen mindenevő, engedjük már el ezt mindenki minden oldalról, hogy belepofázunk mások értékrendjébe...
2024. jan. 18. 23:25
14/18 anonim válasza:
A hus meg hagyjan, mert azt legalabb leolik elotte. De a veganok elve eszik a zoldseguket!
2024. jan. 19. 01:38
15/18 A kérdező kommentje:
#12: Nem tudom, engem eddig senki se baszogatott azzal, hogy húst eszem. A közösségi médián se látom, hogy ezt erőltetnék. Inkább a fordítottját látom, hogy a vegánokat b*szogatják.
De amúgy egyetértek, szerintem is az lenne a normális, ha mindenki a saját tányérjával foglalkozna.
2024. jan. 19. 09:18
16/18 anonim válasza:
6
Hány vak, süket vagy tolószékes vegánnal találkoztál mostanában?
2024. jan. 20. 19:52
17/18 anonim válasza:
Én csak attól félek, ha egyszer hatalomhoz jutnak a vegánok, majd betiltják a disznóvágást, és azután megint olyan eltitkolt fekete vágások lesznek, mint a Tanú című filmben....
2024. júl. 23. 22:04
18/18 anonim válasza:
Jobboldaliként a vegánságot olyan progresszívnek mondott, (húsevés miatt) bűntudatkeltő, látens újbalos hülyeségnek tartom személy szerint
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!