Tulajdonképpen nem a fideszes lopással van baja az EU-nak hanem azzal hogy itt nincs melegházasság meg migránsok ? Ha lenne mlbtq és migráns simogatás akkor nyugodtan lophatna a fidesz ?
Akkor Ursula asszonyság igazán örülhet, egyre több nálunk a fideszmigráns, akikre lecserélik a magyar munkaerőt.
Még a megafonosoknál is egyre inkább előtörnek a meleg hajlamaik.
Te miféle nyilatkozatot hallottál? az m1 en egy 3x megvágottat?
Elég egyértelműen közölte 10 milliárdot azért adott az eu mert visszavonta a fidesz azt a a törvényét a fidesz jelöli ki melyik perbe ki legyen a bíró.
Most várják hogy a fideszes legfőbbügyész ne csettintésre szüntessen meg ügyeket mint ahogy poltpetike szokta tenni.
"Ursula asszony legutóbbi nyilatkozatából ez jött le nekem."
Valaki tudná nekem idézni, eredeti nyelven ezt a nyilatkozatot? Már mindenhol kerestem, de az eredeti idézet nincs meg, csak amit már lefordítottak magyarra.
"Valaki tudná nekem idézni, eredeti nyelven ezt a nyilatkozatot? Már mindenhol kerestem, de az eredeti idézet nincs meg, csak amit már lefordítottak magyarra."
Majdnem 3 másodpercig tartott megtalálni. első 3 perc kb a nyilatkozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!