Tulajdonképpen nem a fideszes lopással van baja az EU-nak
hanem azzal hogy itt nincs melegházasság meg migránsok ?
Ha lenne mlbtq és migráns simogatás akkor nyugodtan
lophatna a fidesz ?
Figyelt kérdés
Ursula asszony legutóbbi nyilatkozatából ez jött le nekem.
sajnos igen , ők is lopnak . oszlopok feltöltését idej lenne megkezdeni itthon és külföldön is
2024. jan. 18. 15:50
2/16 anonim válasza:
Akkor Ursula asszonyság igazán örülhet, egyre több nálunk a fideszmigráns, akikre lecserélik a magyar munkaerőt.
Még a megafonosoknál is egyre inkább előtörnek a meleg hajlamaik.
2024. jan. 18. 15:51
3/16 anonim válasza:
Te miféle nyilatkozatot hallottál? az m1 en egy 3x megvágottat?
Elég egyértelműen közölte 10 milliárdot azért adott az eu mert visszavonta a fidesz azt a a törvényét a fidesz jelöli ki melyik perbe ki legyen a bíró.
Most várják hogy a fideszes legfőbbügyész ne csettintésre szüntessen meg ügyeket mint ahogy poltpetike szokta tenni.
2024. jan. 18. 15:54
4/16 anonim válasza:
De tulajdonképpen de. De ha amúgy úgy is lenne, hogy azért cserébe, hogy húsz év alatt ideöntötték egy rosszabb év magyar GDP-jét, akkor is jogos lenne, hogy ezért cserébe esetleg elvárják, hogy emberként bánjon egy ország a saját állampolgáraival szexuális orientációtól vagy nemi identitástól függetlenül.
2024. jan. 18. 15:59
5/16 anonim válasza:
Ursula von der Leyen 3 témát sorolt fel, amiért visszatartanak 20 milliárd eurót: lmbtq-, migráns- és akadémiai jogok megsértését. -Jelentsen ez bármit is...
2024. jan. 18. 16:16
6/16 anonim válasza:
"Ursula asszony legutóbbi nyilatkozatából ez jött le nekem."
Valaki tudná nekem idézni, eredeti nyelven ezt a nyilatkozatot? Már mindenhol kerestem, de az eredeti idézet nincs meg, csak amit már lefordítottak magyarra.
2024. jan. 18. 16:33
7/16 anonim válasza:
Úri Szukának börtönben a helye.
2024. jan. 18. 16:35
8/16 anonim válasza:
A között, hogy bizonyos emberek megvannak-e bélyegezve és a között, hogy köthetnek-e házasságot. Több más uniós országban sem köthetnek házasságot, ennek ellenére nincs velük baja az Európai Uniónak.
2024. jan. 18. 16:41
9/16 anonim válasza:
Kiegészítés a 8-ashoz, van némi különbség...
2024. jan. 18. 16:42
10/16 anonim válasza:
"Valaki tudná nekem idézni, eredeti nyelven ezt a nyilatkozatot? Már mindenhol kerestem, de az eredeti idézet nincs meg, csak amit már lefordítottak magyarra."
Majdnem 3 másodpercig tartott megtalálni. első 3 perc kb a nyilatkozat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!