Miért nem lép fel erélyesebben a magyar állam az energiaitalokkal szemben? Azért nem, mert fideszes / Fidesz-közeli személyek anyagilag érdekeltek az energiaitalok forgalmazásában?
Aki élénkíteni akarja magát, az igyon kávét vagy teát, azokban is van elég koffein.
Nem tudom, mi a problémád vele.
Amikor levelezőn jártam egyetemre, bizony sok energiaitalt ittam.Kellett.
Hatékonyabb, mint a kávé, ráadásul nem kell tőle annyit wc-re járni.
Energiaitalokra szükség van.
Miért ne a kávét tiltsák be? Aki élénkíteni szeretné magát igyon energiaitalt......
Jaaa te kávéfüggő vagy és annak a betiltása sértené a kis személyes érdekeid.....
Ha nincs kereslet, leül a kínálat.
Halványan emlékszem már csak az energiaital ízére és nagyon jól meg vagyok nélküle, mert nem vásárolok belőle. A túlzásba vitt fogyasztása melegágya a kardiovaszkuláris betegségeknek, számos ember azért kénytelen a kardiológiai osztályon hemperegni, mert nem tudta a mértéket energiaital fogyasztásban. Ráadásul olyan anyagot is tesznek abba a moslékba, amely arra ösztönzi az embert, hogy rászokjon és egyre többet vedeljen belőle!
Simán rövidre zártam azzal a történetet, hogy nem vásárolok ebből a káros hányadékból soha sem!
Tedd meg te is, ha úgy látod jónak, hogy nem vásárolod, fogyasztod az energia italt - és akkor már tettél valamit az ellen, hogy fenntarts egy moslékgyárat! A siránkozástól nem fog leülni a kereslet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!