Érdemes lehet jelentkezni ? Mi alapján választják ki a jelöltet ?
arról van szó ,h benne vagyok egy pártban ( nem nevezem meg ) úgyis csak a szarozás menne lényeg nem a FIDESZ!!
Ezt a part küldött nekem ma egy e-mailt h tudok jelentkezni mint képviselő jelölt és egy hosszas kérdőívet kellet kitölteni
Majd levél alján az állt ,h február 28-íg döntik el ,h kit indítanak
Általában ha így keresnek jelöltet akkor az nem komoly, ők is sejtik, hogy az illető esélytelen, de kell a listaállításhoz sok név nekik.
Ahogy 2-es írja, ha te a gyakorin kell megkérdezd ezt, akkor inkább ne jelentkezz rá! Vagy te nem vagy még alkalmas rá vagy a szervezet ami jelöltet keres, nem tudom hol nem sikerült az információt helyre tenni.
Ha viszont gondolkodsz azon, hogy esetleg részt vennél a politikában és talán ha nem is ezen a választáson, de később lennél önkormányzati képviselő - ezt a főfoglalkozásod mellett tudod csinálni, - akkor vállald el. Persze csak ha ez a jelölő szervezet nem olyan ami utána rossz bélyegként rád ég és hiába szabadulnál tőle nem fog sikerülni.
Ha egy kisebb helyi szervezet vagy nem a nagypolitikában nagyon élesen meghatározott párt, akkor nem lesz gond. Onnan könnyű tovább menni máshová később ha belelátsz már a dolgokba.
De ha egyszer elfogadod egy híres/hírhedt párt jelölését akkor azt vinned kell magaddal később is. A mi polgármesterünk kb. 20 éve volt szdsz jelölt, azóta függetlenként indult és csak 1 ciklusban nem nyert, de minden egyes kampányban előkerül, hogy kiknek a színeiben indult valaha, miközben az szdsz már nem is létezik egy évtizede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!