Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha elmegyek katonának, akk a...

Ha elmegyek katonának, akk a kiképzés után kb mennyi idővel mehetek ki külföldi misszióra? És oda önként lehet jelentkezni, vagy a tapasztaltabbakat választják ki?

Figyelt kérdés
Hozzáértők válaszát várnám.
2010. dec. 28. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
Azonnal kihasíthatsz, nincs megkötött idő intervallum.
2010. dec. 28. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Bizonyos szolgálati idő után érdemes csak jelentkezni.Önként.Listára kerülsz.Külön alkalmassági+kiképzés után visznek ki,ha te kellesz nekik.És akkor is először csak valami közeli misszióba(Koszovó mondjuk).Nem olyan egyszerű kijutni.Sokan jelentkeznek.Képzetlen tejfölösszájúakat nem szoktak kivinni.Hacsak apuka nem valami vezér....
2010. dec. 28. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam 30 évesnél fiatalabb katonáról, akit önként kivittek volna. Pláne, hogy csak tiszteket visznek ki, ami mondjuk nem nagy szám, mert 1 diplomával már hadnagyként kezdesz... Én azt ajánlom, hogy előbb gyűjts tapasztalatot, aztán később jelentkezz. Egyébként ha vagy egy 25 éves Zászlós, és egy 32 éves Főhadnagy, akkor biztos hogy a főhadnagyot fogják kiküldeni, nem a zászlóst!!
2010. dec. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!