Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg az unió mondja azt...

Tényleg az unió mondja azt nekünk,hogy emelnünk kell az üzemanyagárát?

Figyelt kérdés
Ilyen létezik?
2024. jan. 15. 12:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Romániában 70 Forinttal olcsóbb a benzin, mert Románia nem tagja az EU-nak!

....ja, várjunk csak, mégis tagja...akkor nem az EU a hibás

Ausztriába az egynapos autópálya matrica majdnem csak fele annyiba kerül mint nálunk fog kerülni.

Mert egy tolvaj a magyar kormány, akinek már rég börtönben lenne a helye.

Ennyi.

2024. jan. 15. 13:14
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Az EU a minimáis adó mértékét euroban határozza meg és 2010 óta a gázolajnál 330 euro/1000 liter, a benzinnál meg 359 euro/1000 liter.

A mostani adóemelés 420 Ft-os euro árfolyamig jó, vagyis a kormány vagy nyerészkedik rajtunk, vagy tartósan készül elinflálni a forintot.

2024. jan. 15. 13:59
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
Van erről valami hivatalos forrás, hogy nem az EU miatt van áremelkedés üzemanyagok terén?
2024. jan. 15. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

A főnök ahhoz sem ért amiből diplomázott.

Szerinte a bíróság által megítélet kártérítés, az munka nélkül szerzett jövedelem.

Ha ezt az egyetem, vizsgán mondta volna ma nem lenne diplomája, mert kirúgták volna mint a macskát...

2024. jan. 15. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

11

Brusszel kizarolag Magyarorszag ellen van, pont 2010 ota, mert tele vagyunk aranybanyakkal, Tatabanyaval, meg uszunk a koolaj kutakban a tiszantulon meg a balaton korul es mar Svajc ker tolunk hitelt olyan jo a HUF, 1 CHF = 0.0000039 HUF. Ezek is 2010 ota az M1-en. 2020 ota Magyarorszagon 2 bitcoinba kerul egy zsemle, egy alberlet havi 300 bitcoin.

Mert itthon a magyarok es kizarolag a magyarok bitcoinnal fizetnek olyan gazdagok. Egyedul a kukas keres 2 bitcoint havonta. A multis IT Dr Habil prof SZEP kartyas devops 21 cert-tel meg 15 evnyi munkatapasztalattal evi 150% bitcoin beremelest kap a kormanynak koszonhetoen.

Na ezert tamad Brusszel, a keleti fronton. M1, DunaTV. Kis Grofot hivtak oda vedje meg a nemzetet, de tudja a c isten mit csinal.

Demokracia az egekben. Ezert tamad brusszel amiket felsoroltam. Es igen, fideszes szavazo vagyok, videken elek, kecskemettol 50km-re valahol, van egy hazam amit a polgarmester ujit akinek a nevet most nem tudom de azt tudom hogy rendbe hoztam, es ezt neki koszonhetem valamiert. De a vad, osember migrancsoktol tartok, mert ahogy hallom tepik , kaparjak a kapukat, a keritest, hoznak elefantot tamadni is afrikabol. Na Soros Gyorgyrol ne is ejtsunk szot mert a halozata lehet engem is eler.

2024. jan. 15. 14:04
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Van hát. Nézd meg az EU-s irányelvet mióta nem változott az adó mértéke. (14. éve)

Arról az EU nem tehet, hogy a gyenge kormány gyenge forintot akar, amiből sok kell ahhoz, hogy az euroban meghatározott adó meglegyen.

2024. jan. 15. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:

16

De engem az érdekel, hogy akkor az EU-nak van köze az áremeléshez vagy nincs? Csak tisztán akarok látni ezzel kapcsolatban.

2024. jan. 15. 15:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. 14 éve nem változott semmi az elvárt jövedéki adó mértékét illetően.

2024. jan. 15. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként teljesen mindegy, mert ha 400 Ft-tal emelkedne, vagy 2 részletben 2x200 Ft-tal, ugyanúgy tele lennének az utak reggeltől estig (a nagy szegénység, drágulások, infláció közepette... :D)
2024. jan. 15. 21:06
 20/20 anonim ***** válasza:
8%
Ha nem bírják az emberek fizetni, akkor miért van annyi dugó még mindig?
2024. jan. 15. 22:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!