Ez mi volt? Reggel voltam a CBA-ban és hegyén hátán kínai meg cigány(indiai) vendégmelósok voltak az árulfeltöltők.
Ez az átka Budapestnek, meg Észak-Nyugat Magyarországnak, hogy ott már effektíve nincsenek magyar munkavállalók. Mivel túl drágává vált a lakhatás, a magyarok kiszorultak onnan, avagy nem tudnak munkát vállalni annyi fizetésért amennyit adnának, mert még az albérlet bérleti díját sem fedezik. De a filippínó, indiai vendégmunkások ellaknak 6-an is egy szobában. Ezért lesz nagyon gyorsan migráns gettó Bp. és az ország régi jó hírű részei.
Én pont ezért választottam Miskolc-ot, mert annak még lesz magyar jövője. És mégis egy tök jó nagyváros, és nincs több roma sem mint mondjuk Budapest-nek a Pesti oldalán.
Bp délkeleti szélén, a raktárakba, üzemekbe újabban filippínó nők, meg turbános szakállas cigányok (indiaiak?) járnak be.
Vagyis egy kicsi részük bejárós az agglomerációból, de sokukat inkább busszal hordják a szállásra/szállásról műszakváltáskor.
előre nem hátra
Legyenek erős szakszervezetek és lépjenek is be ezek a munkavállalók is és akkor nem baj hogy itt vannak.
Dolgozók ők is ahogy a többi magyar. Érdekeink azonosak. Nekünk nem egymással van érdekellentét hanem a tulajdonossal munkáltatóval.
Jobboldali politika az amely a cégeket támogatja a munkavállalói érdekvédelmet csorbítja a munkavállalókat egymás ellen uszítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!