pocakisten behoz évente min 100e jómunkásembert és a probléma megoldva
jan. 13. 21:33
12/25 anonim válasza:
gyerekek már csak 4 év az állampolgárságig, szurkoljatok :D
én már sínen vagyok
jan. 13. 21:46
13/25 árokpart válasza:
9-es Akkor is majd töltsönel örömmel, hogy ha az idetelepült idegenek a végrehajtókkal karöltve mondvacsinált tartozással netán kitesznek majd a házadból, hogyszépen megszerezzék. Ugyanis az ám a helyzet, hogy sajnos a jelenlegi törvények alapján elég ha valaki bemegy a közhegyzőhöz , hogy tartozol neki és szépen a közjegyző azonnal elindítja a végrehajtási eljárást, pontosabban kezdeményezi. Sajnos jelenleg a végrehajtást kérőnek nem is kötelező bizonyítani, hogy valós e egyáltalán a tartozás vagy csak bemondott. Gondold el megtetszik valakinek a házad a betelepülők között benyújtja a közjegyzőhöz, hogy te tartozol neki és ha még fellebbezel is a végrehajtás a fellebezés alatt is folyik és szépen pikk-pakk volt egy házad.
jan. 13. 21:51
14/25 anonim válasza:
De, kib@szottul elkeserítő, és mivel az állampártnak sikerült teljesen egymás ellen hergelni az ország polgárait, ennek a sok fideszes még képes örülni is. Bár nem tudom őszinte lesz-e az örömük akkor, ha mondjuk szívsebészhez nem kapnak 1 évnél korábban időpontot, mert az 50%-uk kiment külföldre. Gondolom akkor is tapsolnak majd.
jan. 13. 21:54
15/25 anonim válasza:
13# most komolyan?
Szerinted az ilyennek, mint a 9-es vagy saját háza?
Valószínűleg egy unatkozó troll, aki a szülei téglagyári lakásának a 6-7m2 félszobájából írja az uszító szövegeit.
jan. 13. 21:55
16/25 árokpart válasza:
14-es Pontosan vagy amit írtam, hogy szépen fokozatosan netán visszatér az ország élére Schadl György és gazdája aztán majd szépen az idetelepülteknek kedvezve "megkönnyítik" a lakhatáshoz jutásukat az itthon maradt őslakosok "terheinek" megszabadításával.
jan. 13. 21:57
17/25 anonim válasza:
Tizikém mért izgatna? Szerinted nem tölt el örömmel ha a söpredék húz kifelé?
jan. 13. 22:02
18/25 anonim válasza:
"Szerinted az ilyennek, mint a 9-es vagy saját háza?"
Őszintén szólva szerintem van neki kettő és mivel egymillió ötvenezer a havi jövedelme épp most gondolkodik egy tanya megvásárlásán.
Cumikálol csírukám? Muhhahhahha...
jan. 13. 22:06
19/25 anonim válasza:
"Szerinted az ilyennek, mint a 9-es vagy saját háza?"
Ezt mondjuk pont beszoptad, már a stílusából ráismerek meg a szavajárásából, hogy ezt a hozzászólást egy kollégám írta. Nemzetközi gépkocsivezető. Hetente keres annyit mint te egy hónap alatt mondjuk Németországban. :)
jan. 13. 22:12
20/25 árokpart válasza:
19-es Egy nemzetközi jól kereső kamionsöfőr nem nevezné disszidenseknek a kint dolgozó embereket. Annál jóval szélesebb látókörűek a foglalkozásukból adódóan is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!