Ha nem villantanak valamit, a kétfarkúakra szavazok legközelebb. Bennük nem lehet csalódni.
jan. 13. 16:15
2/24 anonim válasza:
"Momentum"
Ízlelgessük... MOMENTum.
:) A "dolgát" elvégezte. Sok ilyen előzmény párt van-volt-lesz.
Erőlködnek néha hogy önállóan is megy, de nem.
jan. 13. 16:25
3/24 anonim válasza:
Hát Fegyőrt jó, hogy parkolópályára tették, mert gáz a személyisége. Ellenben a Harcos Amazon (Donát A.) még lehet, hogy fog tudni valamit felmutatni:).
jan. 13. 16:36
4/24 anonim válasza:
1:
Miért ne lehetne csalódni a kutyákban?
Nagyon nagyot nem gurítottak Ferencvárosban - azaz gyakorlatilag semmit nem láttam, hog csináltak volna.
Mondjuk ellentétben Teréz- és Józsefvárossal, ahol a Momentum elég látványosan jól dolgozik.
jan. 13. 17:05
5/24 anonim válasza:
A Momentum is összegyurcsányozta magát!
jan. 13. 17:09
6/24 anonim válasza:
Úgy érted a bolsi fidesz összegyurcsányozta?
jan. 13. 17:32
7/24 anonim válasza:
Régen sem értettem, mitől népszerű, az n+1-dik libsi pártnak tűnt. Talán fiatalabbak voltak, mint az addigiak, és még sokkal hülyébbek, és egyértelműen Lenin-fiús beütésük volt, masszív magyarellenesség, rombolás, ostobaság. Nem tudom, miben lehetett csalódni.
jan. 13. 17:53
8/24 anonim válasza:
7: szerintem a kérdés nem a Fideszről szól.
jan. 13. 18:02
9/24 anonim válasza:
8: és amikor rákérdezel, hogy ugyan miért lenne magyarellenes az a párt, melynek még Erdélyben is van alapszervezete, akkor ismételgetik a Fekete-Győr 5 évvel ezelőtti beszédét, ami nem is úgy volt, ahogy előadják.
Ezzel szemben az, hogy Orbán a konkrétan magyarellenes Ficót segítette tavaly ősszel a szlovákiai válsztáson, az szerintük teljesen rendben van.
jan. 13. 19:36
10/24 anonim válasza:
A Momentumban elég durva magyarellenesség érződik, nagyon erősen liberális is. Még a Fidesz számára is annak tűnt, sőt szinte kommunistának. Egyszer megpróbálta az egyikük betiltani a keresztet Karácsonykor. Meg osk ilyen húzásuk volt. Donáth amúgy genderszakon végzett. Többen közülük nem igazán tudnak magyarul beszélni... A szellemi szintjük is inkább a Lenin-fiúkat idézi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!