Résztvevők számában mekkora beégés lesz a 70 milliárdba kerülő Vadászati Kiállítás? Te egyike leszel a 940 ezer magyarnak, akiknek ki kell látogatnia, hogy meglegyen az egymillió vendég?
A híres-neves egymilliós ígéret után ritkán szokták hozzátenni, hogy abból eredetileg (Covid előtt) is csak 60-70 ezer főt vártak külföldről.
Az ismerősi körömben még egyetlen embert nem hallottam emlegetni az eseményt nem politikai-korrupciós vonatkozásban.
Az évente rendezett FeHoVa-kiállításokon 50-60 ezer ember szokott lenni összesen 4 nap alatt. A Vadászati Kiállítás majdnem 3 hetes lesz, de még a FeHoVa 15 ezres napi átlagát is több, mint háromszorosan kellene lekörözni, hogy a vége milliós legyen.
"Kérdező, ez egy VILÁGkiállítás"
A bajok ott kezdődnek, hogy nem az... Ezért is használják ezt az elnevezést kizárólag a magyar sajtóban, a nemzetközi megjelenésekben a trükkös "One With Nature - World of Hunting and Nature Exhibition" megy. Az az apró 'of' szócska...
A világkiállításokat egyedül a BIE nevű szervezet rendezheti világszerte, most épp Dubaiban tartják.
"Nem egyszerre lesz ott minden résztvevő és nem csak ez az 1 helyszíne van a rendezvénynek, hanem van még az országban 3 másik városban is más-más programokkal."
Tisztában vagyok vele, írtam is a kérdésben, hogy még így is 50 ezres átlagú napokat kellene hozni, még a 20-ból 15 hétköznapon is, hogy az egymilliós látogatószám meglegyen. A 4 napos FeHoVára kimennek kb. összesen ennyien a 4 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!