Kire kellene szavazni az EP választásokon, melyik párt lenne a legjobb választás Magyarország számára?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 16:16
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kire kéne, de én a Momentumra fogok. Úgy tűnt, hogy ők tették a legtöbbet a magyar érdekekért az Európai Parlamentben.
2/13 A kérdező kommentje:
De rájuk meg azt mondják hogy hátráltatták az uniós pénzkifizetéseket vagy ez nem igaz?
2024. jan. 12. 16:20
3/13 anonim válasza:
@2: melyik a jobb, ha később kapjuk meg a pénzeket, vagy azonnal, de szabad rablás van rá a házi oligarchák között? Szerintem - és a momentum szerint - az előbbi megoldás a jobb, hosszú távon mindenképpen.
4/13 A kérdező kommentje:
Ebben is van valami.
2024. jan. 12. 16:31
5/13 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Annyira kicsi a magyarok aránya az EU népességén belül, hogy a legtöbb kérdésben leszarják mit akaruk.
Ezért is akarja a többség megszűntetni a vétójogot, meg azt hogy a magyar miniszterelnöknek ugyanúgy 1 szavazata legyen mint a német kancellárnak.
6/13 anonim válasza:
A Fehér Holló. (Volt Holló Rend Párt)
8/13 anonim válasza:
"Ezért is akarja a többség megszűntetni a vétójogot" A többség nem akarja. Melyik ország menne ebbe bele ÍNémetroszágot kivéve, akik amúgy is tudja az akratát évényesíteni?
9/13 anonim válasza:
A vétójog eltörlését csak egy-egy EP-s képviselő vetette fel, de komolyabban sose volt téma. Mert 3-4 országon kívűl akkor más nem nagyon tudná érvényesíteni az értékeit. Egyébként lakosság szám alapján Magyarország közepes országnak számít Eu-n belül.
10/13 anonim válasza:
5 mindegyik államfőnek 1 darab szavazata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!