Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok az alapfokú...

Támogatjátok az alapfokú emberek szavazati jogát?

Figyelt kérdés
Újra és újra előkerül, most egy kis közvéleménykutatást szeretnék csinálni!
2024. jan. 12. 15:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8.: Ez nem fogalom, hanem egy kifejezés... Szakmunkás IQ🤦‍♂️
2024. jan. 12. 16:02
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem kifejezés. Nem létezik olyan kifejezés, szókapcsolat, hogy alapfokú ember. Csak azért használod, mert olyan tanulatlan ember vagy akinek nincs szókincse, mert nem olvasott háromnál több könyvbet életében.
2024. jan. 12. 16:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Legközelebb vedd ki a cigit a pittyedből, mielőtt ide írsz, különben megint ilyen butaságokat fogsz írni :)

Mit jelent akkor a kifejezés, a fogalom, szókapcsolat? Tudod te egyáltalán, hogy miről beszélsz? Mitől helytelen nyelvtanilag az "alapfokú ember" kifejezés? Magyarázd már el légy szíves, ha te ennyire okos vagy!

2024. jan. 12. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

En felsooktatasban is reszt vettem, de mentalis betegsegem miatt lecsusztam atlaggal meg kredittel. Es megis Orban ellen vagyok es latom a sz*rt amit muvel Meszaros, propagandak, M1 hulyesegei, pestisracok ferditesei, utolagosan kiderulo hazugsagai, be nem tartott szavak/neha igeretek. Lehet sorolni.

Ha en mentalis betegkent atlatok ezen, akkor ki nem?

2024. jan. 12. 17:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Bízzuk ezt a bölcsek tanácsára :)
2024. jan. 12. 17:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az "alapfokú emberekét" - bárki is legyenek azok, igen. Az ilyent kérdezőkét nem. Azon egyszerű oknál fogva nem, mert ők csak a megvezetőik klónjai. Nincs önálló véleményük, azt ők csak hiszik. Mindenki másnak lehet hibás, lehet jó, de legalább a sajátja.

Ezek az ilyent kérdezők azt képzelik jobbító szándékuk van. Nem, ők a diktatúra klientúrája.

2024. jan. 12. 18:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs alapfokú ember
2024. jan. 12. 18:36
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem értem, mit kell pörögni az alapfokú embereken.

Alapfokú végzettséggel rendelkező ember, azaz alapfokú ember, ennyi!

Ez a hivatalos megnevezésben is benne van, nincs benne semmi sértő, akkor mi a probléma? Ez csak egy rövidítés, de ha nem tetszik, akkor rövidíthetem máshogyan is :)

2024. jan. 12. 19:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne felejtsd el tudomására hozni Jóskának a vízvezetékszerelő mesternek sem. Ő egy alapfokú mester. Szerintem lenne meleg vizes öblítésű wc kagylód elég gyorsan :)
2024. jan. 12. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Mindenképpen szabályozni kéne, hogy min. 8 általános végzettséggel lehessen csak szavazni.
2024. jan. 13. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!