A mostani 45 fölöttiek nagyon meg fogják bánni pár éven belül, hogy kiüldözték a magyar fiatalokat az országból?
Már kevesebb mint 10 év és be fog ütni a Ratkó-unoka válság. Azaz talán a világon nem lesz még olyan ország ahol ilyen kevés fiatalnak kelljen ennyi időst eltartania majd. Mindezt úgy, hogy a Magyarországon élő fiatalok igen jelentős része ráadásul szintén eltartásra szoruló, mivel kisebbségi és nem tud piacképes munkakörben dolgozni, már ha jobb esetben egyáltalán akar dolgozni. A közmunkával senkit nem segít ki, az ugyanúgy egy állami segély.
Nagyon keserű vége lesz ennek? Nagyon meg fogják bánni, a mostani 45 év fölöttiek, hogy a valamire való fiatalokat kiüldözték az országból?
Én nem üldöztem ki. Inkább hazazavárnám a sok hisztis dzsé kategóriás egoista majmot. Én már eljöttem akkor, amikor ezt érdem volt elérni.
Ma már minden szemét kiutazik.
Akit a mostani 45 év feletteik üldöztek el, az hamarosan Magyarországon lesz újra, mert ennyi ésszel semmire nem fogja vinni.
Lásd a kérdezőt 😂
Egyébként miért a 45 felettiek üldözték el őket?
Csak mert valami szénalmas féreg politikai irányzat ezzel hergeli egymás ellen a generációkat, a hozzád hasonló csököttagyú proletár meg felül neki?
A Magyar fiatalok zömének hányingere van a modern, liberális szemétből.
Rájuk gondoltál, akik a nagy nyugatra vágynak?
Össze fog omlani a magyar rendszer úgy se jön be a fidesseknek a kinai tervük.
Mindenki aki tud javaslom menjen külföldre a haldokról nyugatra a szabadság és a jó lét ott alap!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!