Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani 45 fölöttiek nagyon...

A mostani 45 fölöttiek nagyon meg fogják bánni pár éven belül, hogy kiüldözték a magyar fiatalokat az országból?

Figyelt kérdés

Már kevesebb mint 10 év és be fog ütni a Ratkó-unoka válság. Azaz talán a világon nem lesz még olyan ország ahol ilyen kevés fiatalnak kelljen ennyi időst eltartania majd. Mindezt úgy, hogy a Magyarországon élő fiatalok igen jelentős része ráadásul szintén eltartásra szoruló, mivel kisebbségi és nem tud piacképes munkakörben dolgozni, már ha jobb esetben egyáltalán akar dolgozni. A közmunkával senkit nem segít ki, az ugyanúgy egy állami segély.

Nagyon keserű vége lesz ennek? Nagyon meg fogják bánni, a mostani 45 év fölöttiek, hogy a valamire való fiatalokat kiüldözték az országból?

jan. 12. 11:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
6%

Én nem üldöztem ki. Inkább hazazavárnám a sok hisztis dzsé kategóriás egoista majmot. Én már eljöttem akkor, amikor ezt érdem volt elérni.

Ma már minden szemét kiutazik.

jan. 12. 11:54
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
A magyarországon maradt fiatalok fogják nagyon megszívni azt, amikor majd az ő adójukból kell eltartani a lényegesen nagyobb számban lévő öregeket.
jan. 12. 11:55
 3/19 anonim ***** válasza:
19%

Akit a mostani 45 év feletteik üldöztek el, az hamarosan Magyarországon lesz újra, mert ennyi ésszel semmire nem fogja vinni.

Lásd a kérdezőt 😂

jan. 12. 11:57
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Egyébként miért a 45 felettiek üldözték el őket?

Csak mert valami szénalmas féreg politikai irányzat ezzel hergeli egymás ellen a generációkat, a hozzád hasonló csököttagyú proletár meg felül neki?

jan. 12. 11:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az 55-60 év felettiek üldözték el őket.
jan. 12. 11:59
 6/19 anonim ***** válasza:
41%

A Magyar fiatalok zömének hányingere van a modern, liberális szemétből.

Rájuk gondoltál, akik a nagy nyugatra vágynak?

jan. 12. 12:06
 7/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem lesz semmi ilyen. Azelőtt a demográfia válságot arra jósolták, amikor a Ratkó gyerekek nyugdíjba mennek. Ma a Ratkó-gyerekek 68 és 73 év között vannak, tehát evidensen már nyugdíjban, enenke lelnrée nem omlott össze az roszág
jan. 12. 12:07
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
Miért általánosítasz? Ismerek sok 40-est és 50-est, akiknek ugyanúgy nem tetszik ez a rendszer, mint sok fiatalnak, nem ők üldözték el őket.
jan. 12. 12:09
 9/19 anonim ***** válasza:
72%
A 3 millió fidesz szavazót kérdezd meg, hogy miért üldözték el.
jan. 12. 12:10
 10/19 anonim ***** válasza:
64%

Össze fog omlani a magyar rendszer úgy se jön be a fidesseknek a kinai tervük.

Mindenki aki tud javaslom menjen külföldre a haldokról nyugatra a szabadság és a jó lét ott alap!!!

jan. 12. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!