A Mi Hazánkosak miért ,erre a pártra szavaztak és tudtok arról ,hogy támogatja a sorkatonai alapkiképzés ötletétt a párt?
Figyelt kérdés
Itt most elsősorban a Mi Hazánkosak véleményére vagyok kíváncsi.2024. jan. 11. 14:08
11/17 anonim válasza:
A leglyobb a fidesz asz az elsö de a mihaszánk is nadjon lyó hanem lene viktór én rályuk szavasznék az tuti
12/17 anonim válasza:
Én cigány vagyok és nem szavazok rájuk mert megvernének.
13/17 anonim válasza:
Én szadomazo meleg vagyok és mindig rájuk szavazok, mert megvernek.
14/17 anonim válasza:
Én azért szavazok rájuk, mert a környékünkön a cigányok mindenkit terrorizálnak...
15/17 anonim válasza:
Toroczkaira - és a hordájára - csak elmeroggyant, hamis-magyar, álerkölcsös, műkeresztény könyvdaráló suttyók szavaznak!
16/17 anonim válasza:
"hamis-magyar, álerkölcsös, műkeresztény"
Ez a rész a Fideszesekre is illik.
17/17 anonim válasza:
16 - igen, és itt az átfedés a két buggyant alakulatot illetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!