Valaki aki már teljesítette írna pár szót arról hogy a honvédségnél az alapkiképzésen mi várható?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 13:16
1/5 anonim válasza:
10 fekvőtámasz + megingathatatlan elkötelezettség a ner mellett
2/5 anonim válasza:
Fidesz eskü. Aztán lehet hogy 5 év után politikai alapon kirúgnak.
3/5 anonim válasza:
Felzárkóztatnak kicsit fizikailag, megtanulod az alapismeretek (alakizás, fegyverhasználat stb.), s fegyelmet, elsajátítod a "katonai logikát". Nem sétagalopp, de pár tízezer ember már rajtad kívül is végigcsinálta szóval nem lehetetlen. Ha fizikailag, pszichésen alkalmas vagy rá, akkor egy minimális akaraterővel megcsinálható az alapkiképzés.
4/5 anonim válasza:
Leánynevelde
Ha már hangosan ismétlem HANGOSAN beszélsz velük megy a hiszti és a felmondás
10 éve vagyok katona már akkor elég "laza" volt a kiképzés így vissza gondolva de ami most megy... Vicc
aki ezt nem bírja az inkább maradjon civil
5/5 anonim válasza:
Engem azért jelentettek fel egy éve mert azt kérdeztem hogy
Hölgyeim le tudunk nyomni 10 szabályos fekvőtamámaszt (segítek NEM) az ezredparancsnoknál tettek panaszt hogy milyen hangnemben beszéltem velük. Nem is a század vagy a szakasz parancsnoknál vagy a raj Parancsnoknál szóval megkerülve az egész jelentési sorrendet ki lett elővéve?! Persze hogy én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!