Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok Lmbtq kérdésben...

A balosok Lmbtq kérdésben eredetileg jót akartak, de mára túltolták a biciklit?

Figyelt kérdés
Vagyis azzal teljesen egyetértek, hogy nem kell bántani senkit azért, mert meleg és elfogadni, hogy ez létezik, de azért az nem oké, hogy hópihe kategóriába tegyük és viccelődni se legyen szabad ezzel a témával, multinacionális cégeknél, politikai pártoknál meg karriert lehessen ebből építeni. És ugye most már más szexuális kisebbségek is felkapaszkodtak erre a hajóra, akik esetén azért sokkal szkeptikusabb vagyok, hogy érdemes támogatni az ügyeiket. A nemváltásra nehezen tudok racionális indokot elképzelni, persze lehet nem vagyok elég felvilágosult, de akkor is az ember neme biológiailag determinált. Ezek a polgárjogi küzdelmek még talán 20 éve jó célokat tűztek ki, de mára az egész elment ilyen elborult irányba.

jan. 11. 12:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%

16. "Senki nem uszít senki ellen"

"Nem-e?"

Dehogynem. Ti folyamatosan a tisztességes keresztények ellen hergeltek.

jan. 13. 14:19
 22/28 anonim ***** válasza:
46%
#20 Megjátszhatod, hogy értetlenkedsz, de nagyon is jól tudod, hogy miről van szó.
jan. 13. 14:36
 23/28 anonim ***** válasza:
42%

"Ti folyamatosan a tisztességes keresztények ellen hergeltek."

"Megjátszhatod, hogy értetlenkedsz, de nagyon is jól tudod, hogy miről van szó."

Nem értetlenkedem, hanem arra próbállak rávezetni, hogy igazából sem nektem, sem nemem nincs fogalmam arról, hogy mi történik nyugaton. Nem véletlen tértek ki a válasz elől.

Amit fel tudtok hozni, annak mindig a jobboldali média a forrása. Azoknak a híreknek meg eddig szinte bármikor, ha utánaolvastam, kiderült, hogy nem egészen úgy van, ahogy ott leírták.

Ezért vonom kérdőre, hogy tényleg nincs itt uszítás?

jan. 14. 07:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#23 Senki nem tér ki a válasz elől, de a google és youtube a barátod, nem fogok regényt írni mindenről. Keress rá, hogy drag show gyerekeknek stb. Majd meglátod, miket próbálnak erőltetni a társadalomra.
jan. 14. 16:05
 25/28 anonim ***** válasza:
39%

Rákerestem, és mit dobott ki? Magyar Nemzet, ripost, mandiner, origo, stb...

Idézem magam: "Amit fel tudtok hozni, annak mindig a jobboldali média a forrása. Azoknak a híreknek meg eddig szinte bármikor, ha utánaolvastam, kiderült, hogy nem egészen úgy van, ahogy ott leírták."

jan. 14. 16:28
 26/28 anonim ***** válasza:
62%

#1-es vagyok.

Tény, hogy a kérdés csak uszítás és vita szítás miatt lett feltéve, de adok egy hosszabb választ.

Igen, tényleg van gyűlöletkeltő propaganda, ami túl van tolva a jobboldal részéről. Ha csak és kizárólag szigorú szemmel a lépéseket és a kommunikáció stílusát nézzük, azt látjuk, hogy a kormány propagandája hasonlít a Hitler féle kommunikációhoz (ami mind tudjuk nem vezetett jóra). Nem kihagyva, hogy ezzel egy újabb dologra lehet mutogatni/lehet utalni, ezáltal elvíve a figyelmet a valós problémákról.

Viszont, tény, hogy lmbtq körön belül is vannak emberek, akik túltolják azt a bizonyos talicskát. Mind a transzneműek sportban/szépségiparban való kategorizálása a ciszneműekkel, mind az lmbtq szálak beleszövése a mesékbe sok. Igen, fontos, hogy a gyerek megtudja, hogy lehet más is a világ, de nem óvodában. Ha 14-15 évesen találkozik a témával, mar sokkal értelemsebben dolgozza fel a dolgot.

Kiemelném, hogy a drag show “gyerekeknek” egy VÁLASZTHATÓ PROGRAM és nem kötelező. Az iskolán kívüli könyvtárakban rendezik őket és a szülők döntése, hogy elviszik-e a gyerekeiket.

jan. 14. 18:35
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
#26, köszönöm, egyetértek. #25 voltam.
jan. 14. 20:39
 28/28 anonim ***** válasza:
48%

" Lmbtq kérdésben eredetileg jót akartak, de mára túltolták a biciklit?"

Igy van egy transz is beszél erről!

https://www.youtube.com/watch?v=Hhb_3RnpxEI

jan. 18. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!